Snygga tjejer

Hej hej hallå !

Nu har vi haft en modevisning hos Josefssons skor. De hade sitt Jubileúm i torsdags kväll och vi på Sweet var inbjudna att visa kläder ,, jag fick lov att rycka in personligen vi behövde lite mulliga modeller hahahha... Jag står i mitten och den mörka skönheten är Ronak och hon som skrattar är Tessa (världens bästa,snyggaste och roligaste Tessa) Den 27 okt. skall vi visa trender på Casino Cosmopol skall bli super kul Tjoho !!!!!!

Ja annars kan jag berätta att det rullar in den ena ursnygga party klänningen efter den andra ååå hösten är festernas tid. Skall själv på kalas nu i november och planerar att ha en tyll kjol på mig med korsett topp nice :) 
Känner väldigt starkt för Gothic style just nu den kryper på och jag gillar kan vi säga, har inhandlat en svart blank tajt liten jacka idag som skall premiär visas imorgon till jobbet den är så snygg, fixar in en bild imorgon bitti när jag är all dressed up for work. Nu i helgen hade jag planer att ta ut min kärlek på middag men han skall jobba :(  han har fyllt år och inte blivit firad ordentligt. Han fick ett par gööör snygga Replay mc kängor i present alla fall. 
Sitter i soffan och är väldigt osnygg just nu trött som en död men lycklig, puss och kram go natt 

Modevisning


Lördag i Kungälv

Ja här sitter man på kanel bullens dag och företaget jag jobbar på har inte bjudit på en enda kanel bulle !!

Kanske lika bra när jag känner mig alldeles för rulltig ändå, måste gå ner några kilon så man känner igen sin egen spegelbild.
Börjar känna att det är dags att ha en riktig tjej helg snart, behöver skvallra och ljuga lite känner jag.  Vilka vill man skall med då , Cia,Tina, Tessan,Wera jag inga fler tror jag, kan bli lite för många att överrösta. He he he ....

Nä ikväll skall vi och bowla med Orovic och fam Failey skall bli ball, sen skall vi ut o käka ngn stans vet inte var men det ordnar sig.( Kanske La gondola de har bra familje restaurang.)

I alla fall så har Kungälv dött nu när kl. är 1430 och alla är hemma och pysslar lite innan de skall iväg på ngn trevlig grej, måste säga att Kungälvs borna är så trevliga, de verkar alltid hitta på middagar och fester ihop.
Blir lite sugen på alla våra gammla vänner från Argentina o Sydafrik samt france, kan få ett sug på dessa människor ibland. Vår vänskap lever kvar men vi ses aldrig, minnena av alla börjar tyna bort och det skulle vara på tiden att träffas känner jag. Har fått dille på en låt som kidrock.com har All summer long samt Roll on helt JÄVLA fantastiska låtar,Roll on är faktiskt min bästa låt just nu den känner jag verkligenmed.

Snälla lyssna på dem på texterna!!!!  mmmm de är så goa.
 
(Anna-Karin kommer du ihåg att vi alltid sa att   -När vi blir pensionärer skall vi bara sitta och skratta åt hur kul vi haft i vår ungdom   och bara minnas.......ít´s all love and good times)

Nu får jag lämmna min nostalgi och städa iordning butiken så Linda inte blir arg på måndag, ha en underbar helg och kom i håg ... Det är de enkla sakerna i livet som vart och när som är viktiga.

KRAM


Nya kläder

Det skall vara lila i höst Lila är färgen i höstSnyggt linne fr. Koola AnnaVäst tunika ichi

Wannabes

Nya grejer i butiken, är väldigt lycklig när jag packar ur kartonger med massor av nya kläder loving every minute !!

Skall lägga in nya bilder i morgon så ni får kika vad jag har fått.

Men nu skall jag bitcha lite om ditt och datt som stör mig

Det är så här att vissa människor lever livet efter ett manus en förebild eller kanske i en illusion av att vara något de absolut inte kommit till jorden för att vara. Det blir ju bara så fel ...... Att köpa en image och sätta på sig ett skal, att snacka om något som man absolut varken känner eller tycker bara för att man tyckte det lät bra när någon annan sa så. JA vad fan är det egentligen ?  Blir helt tom av att tala med sådana människor, står som en holk och gapar och håller med. Det är ju tur att man har goda vänner att ventilera med när när det håller på koka över, att få spy ur sig skiten man känner och skratta och gå vidare i livet.
Dessa klonade kopior finns överallt och de både hörs och syns tydligt, de har lixom en spännig yta och ser lite små tykna ut, de är inte snälla utan tvärtom lite små elaka. De smittar av sig och sprider sig som en förkylning verkar det som för jag stöter på fler och fler ( Eller bor man i fel område?) Skall fundera på det. /Eller har DE flyttat till fel område), flyttat hit med ngn j-la illusion om hur de tror man ska vara. 

I folk mun kallas de 

-Wannabes

 De är inte längre bara i kändis kretsar utan mitt ibland oss,, OCH vill vara något de inte är.

Nä vad säger ni,  vi gör som i Norrland - Va dig själv för en stund !  KraM

RSS 2.0