090831

Måndag Back to Work !

Hej hopp alla glada nu är jag tillbax i k-älv ! Har haft en intervju med en tjej imorse som kanske skall börja hos oss ( Hon verkar helt super go , jag gillade henne !!! )
Skall träffa en tjej till och sen får vi se vem som blir bäst lämpad att börja hos oss på Sweet ; )

Dagen har varit bra och effektiv men är lite stressad över Näsetdagen som infaller nu på lördag med start kl.10.00 shit vilket projekt vi dragit igång !!!
Jag talade jsut med Cia som sa till mig att jag måste lära mig att sitta på händerna när jag e på möten för att inte sträcka upp handen och anmäla mig för massa x-tra arbeten...... hahahahhihihi jag kan bara inte låta bli !! !!! 
Så nu har jag då Projektat med Projekt Näsetdagen tilsamans med Hank i drygt 3 månader och vi verkar få till det riktigt bra naturligtvis så lär man sig hur man kan göra till nästa år osv. men det är en första gång för allt och man lär sig massor av att leva ,,, har ni tänkt på det ?

Nu ett litet smakprov från vårens desigual :


Sjuukt snygggt eller hur ?

kramen




0908?

Hej !
Jag vet inte vilket datum det är idag ??? Typiskt söndag kan man säga !
Hur som haver så har helgen gått alldeles för fort, idag är det söndag och solen skiner, ,,,vi skall dra ner på finnkampen och kolla in hur det står till med alla finnar & svennar.
Har inte mycket att berätta när jag bara varit hemma och städat och slappat hela helgen tyvärr men det behövs är rätt sliten och övertygad att jag fått lite nya rynkor i pannan.
Förresten appropå finnar så fixade jag mitt egna SPA här hemma igår .....; ) Nu är jag ren och fräsch lite röd på näsan bara efter våldshantering av porer hahhahhahha...... ni som känner mig vet att jag är helt galen i att klämma porer och sånt, attackerar gärna allt som visar sig ,,, allt för många av mina vänner har fått utstå min besatthet av detta. hehehe
(Även lilla syrran blev nedbrottad och klämd på vid sin första poris som 14 åring)
hahhah helt knäpp e jag så se upp visa inte upp ett nylle fullt av klämmisar i min närhet för då kan jag inte svara för mina handlingar .................!
kramen

090827

God kväll !!

Äntligen har jag fått tillbax internet ,,,,,, himlarns vad beroende man är av det , inget har funkat för mig dessa dagar när jag suttit utan nät kännts som om jag tappat kontakten med omvärlden.

Är rätt trött och sliten nu när det varit en vecka med 12 timmars arbetsdagar, vi har vårt sista inköp för denna veckan i morgon som tur e och sen skall jag vara ledig i helgen igen. Imorran är det inköp hos Vila, vi kommer säkert kika förbi hos Object oxå för att säga hej till gulliga Terese som är deras säljare.
Har hört att Vilas vår kollektion är bättre än någonsin det skall bli väldigt intressant att se, jag älskar vilas kläder och deras priser hihihi....
Vi kommer kolla på lite express plagg oxå för det är lite tomt i butikerna tycker vi ; )

Började se en serie igår som en vän tipsade om som heter True Blood på svt1 22.00 torsd.
Jag blev helt hooked älskar den , snacka om annorlunda !!! har ni inte redan sett den så kolla in den och berätta vad ni tyckte för antingen så hatar man den eller älskar man den, det finns inget mitt i mellan. (( Helt sjuk serie ))

Det va allt för mig ikväll  Pöss &

kramen



090826

Tja !

inköp med Koola Anna i morse, super trevligt som vanligt att träffa söta Maria deras säljare. Hon berättade att de nu har fått tillbax sin gamla designer på heltid igen och det syntes i kollektionen (Positivt)
 
Jobbar i Kungälv idag och känner mig lite små hängig faktiskt, vet inte vad det är men min kropp säger -Ta en dag på ett SPA vid havet och få en utrensning, portömmning + massage samt havets lugnande brus.
 Åhhh tänk vad man kan lyssna in vad ens egen själ behöver......... 

Jag skulle göra det direkt om det inte vore för alla måsten i livet ......... men jag älskar mitt liv, misstolka inte idag är jag bara lite grinig det går över ganska snabbt. hihihihiih

NU skall jag börja förbereda för lite fotografering.

Kramen

0900825

Härliga Morgon !

Shit vilken kul start på dagen vi haft denna morgon !!!!!!!!!!!! Vi hade Ed Hardy skor Inköp
jag säger bara att jag DÖR om vi inte får dessa skor i höst .................
Kolla in Gojtingarna från Ed Hardy som var MINA favvosar av alla snyggingar vi satt och dreglade över......





Tyck till nu HOT or NOT

Jag säger HOT HOT HOTTAST

kramen

090824

Hej hej Måndag !

Härlig helg med massa trevliga aktiviteter ! Ser genast fram emot nästa helg för ledighet och umgänge hurra hurra vad det va underbart att vara hemma hela helgen,,,,,,

Idag har det vart en kul dag oxå !!  morgonen började med ett samtal från Ed Hardy skor vi bestämde träff imorran bitti för inköp av dojjor  LOVAR att lägga ut bilder direkt imorran så ni får njuta av skönheterna vi beställer.

Jag har fortfarande inget internet i K-älv så jag bloggar när jag kommer hem hoppas att det strax skall vara löst 

Nu är det Lipstick Djungel som gäller för hela slanten,,, Älskar den serien, har ni inte kollat in den så gör det  Måndagar kl 2100

Kramen


090822

Lördag & ledig !

Ja vi har nya rutiner i företaget jag skall vara ledig lör & sönd sååå himla gött känns det att få 2 dagar sammanhängd ledighet : O rena rama lyx livet nu för tiden.... hihihi 

Så min lediga helg har jag spenderat lugnt och stilla hemma med familjen varvat ner lite och jobbar med näset dagen som snart är här ( 5 september smäller det ) Imorran söndag skall jag ut i skogen och jaga kantareller med ungarna hoppas på sol.

Vårt internet har brytit ihop i Kungälv varken mejl eller annat funkar så det är lite av kaos måste jag erkänna, får riktigt dåligt samvete om ngn har försökt kontakta oss och det inte funkar men problemet är under utredning så vi hoppas att det snart skall vara fixat.

Nya jackor från Saint Tropez har kommit till butik både skinn och tunnt vindtyg glansigt riktigt snygga lägger in en bild på måndag.

Nu skall jag åter kasta mig över godis skålen och köra rygg läge tills John Blund kommer och hämtar mig 
God natt mina fina 

Kramen



090818

Modemässan !!!

Hej alla , ni är jag tillbax från S-holm och modemässan ,, ja summeringen får helt enkelt bli att Köpenhamns mässan är  100 000 ggr bättre ..... säger inte mer än så ; )

Men vi hade såååå kuuul alla fall jag och Tina vi garvade redan på vägen upp med SJ  vi hamnade i Bistron med en räkmacka och vin,,, där blev vi sittande hela resan all personal kom och snackade med oss och det va hur kul som helst. Mats som jobbade i Bistron berättade roliga historier hela vägen upp och just denna skall jag dela med mig av för den vä kuligast:

Vad är en finsk kvinnas bästa ålder ????


























Svar: Sugosex



hahhahahhahh vi garvade som bara den för jag har aldrig hört den förut.


Jag fortsätter berätta om resan imon för nu blev jag lite upptagen ,,, men det va mkt TOK !!!!!!!!!!!!

KRAMEN

090812

Hej hej hallå !

 Vilken konstig dag det varit !!! 

hela jag känner mig vimmelkantig av allt konstigt som händer ,,, börjar med att mötet i morse kl.1100 han dök aldrig upp och jag har inte hört ett ljud konstigt ,,,, sen ramlar dammsugare ner och tar med sig massa grejer i fallet så det dundrade på hela västra gatan spoky !  Har haft folk i butiken precis hela dagen så jag har inte hunnit käka ens (buhuuu grin fia nu )))) Ni kanske inte känner mig så väl men om vi säger att Skalman har rutiner i sitt ätande så är jag Skalman med inbyggd mat klocka och óm jag inte får mat sååå blir jag såå sur och förbannad att man skall passa sig j-ligt noga för att säga fel saker !

Ja det va denna dagen på företaget då Imorgon skall jag vara i GBG så kom förbi och säg hej !!!

Kramen


090811

TJABA !

Idag när jag öppnade butiken i Kungälv så stormade det in folk och klev över mig slet och drog i alla kläder och det va kaos !!!! (hihihih kanske en lite lätt överdrift, men nära sanningen  ; )

Jag fick även ett samtal av Tina att 10 Feet höst 1 har landat i GBG shit pommes frittes säger jag det är såååå fina grejer som kommit så ni kommer svimma !

Kolla in 2 av godingarna:

[image-upload-9-794787.jpg] 

[image-upload-11-756410.jpg] 

Det finns nu endast i gbg men from. manjana finns det även i Kingriver

kramen

090810

Måndag !!

hej hej hallå vilken helg det varit ! Fredag med partaj och lördag Madonna som va helt sjukt bra vilken show hon hade tanten !!!!!
Hon rockar så fett att jag bara satt och gapade större delen av konserten     Madonnna, Madonna, Madonna säger jag bara.

Nu är det ny vecka och på fredag drar vi till Stockholm för nya äventyr på Modemässan tjohooo vad kul det skall bli jag kommer att ha mycket att berätta för er efter den helgen kan jag lova ; )

Nu skall jag feja lite och greja

Kramen

MADONNA !!!

Nu är vi på väg mot Madonna mina systrar sminkar sig som bara den och lockar håret och fejar, det är ju sååå varmt att jag bestämde mig att bära vitt !!! Här är jag klar på 10 minuter ,,,,,medan Frida & Maja tar ca 1,5 h att göra sig klara hahahahh
Vad tycker ni ? Hoppas Madonna kommer se mig hyfsat bra !!!


kramen

090808

LÖRDAG !

Dagen efter kvällen före kan man säga idag ....... systrarna kom igår med storm vi blev sittande på altanen till kl.03.30 med div. besökare ; ) 

Vi skratttade och drack vin och hade en super kväll Vi insåg dock att det va dags att lägga syster Frida när hon rullade utför trappen som en liten köttbulle hihihihihi så det blev natti natti Frida och sen fortsatte vi andra diskussionerna och garvade vidare. Nu är vi lite möra och laddar för Madonna ikväll det skall bli sååå kul,   ses vi där ?


kramen

090807

Fredag !!!!!

Gött att helgen är här nu när solen skiner högt i skyn !!!!!!!!!! Så att alla ni fina får lite sol och härliga bad när ni är lediga  ; )
Vi har börjat fylla butiken med höst och det är ett underbart mode det känns som Nyårs firandet kommer starta redani augusti eftersom vi har paljetter och nitar glam och glamour på de flesta plagg.

Jag skall gå på madonna imorgon och vet inte vad jag skall ha på mig ? Systrarna Frida och Maria kommer i kväll så vi får väl ta en diskussion om vad som skall bäras .....

det blir en kanon helg det känner jag i hela kroppen

Visar lite av det nya som kommit :







nice !!!!!!!!!!!!

Kramen

090805

Goddagens !

 igår blev en riktigt lyckad dag för oss här på företaget Sweet Star ; ) Vi lunchade shoppade, gjorde våra inköp och skvallrade tills öronen nästan ramlade av och munnen blödde... hihihahhah aa

Nu är det fullt pådrag när jag håller på att göra om butiken i K-älv och packa upp nya smycken tjohoooo !!!!!!!!!!!
Armbanden är här nnu uuuuu ännntligeeeen kolla in snyggingarna :



359 kr




449 kr



199 kr

Njut av dessa ! Det kommer mera ................

kramen

090804

Godmorning Tisdag !

Hej hej hallå ...... idag faller regnet ner från skyarna IGEN !!! 

(Blir såå trött på detta så jag väser här hemma som en sur gumma som inte fått kaffe på länge.)

Idag skall jag o Tina ha en dag ihop, vi har fortfarande inte setts sen hon kom hem från Semestern helt knäppt !! 
Men så är det när vi jobbar som vi gör, vi snackar en del i telefonen dock hihihih.... 

Så en mys dag med lunch och planering, lite inköp för hösten står på schemat idag. Jag skall hoppa i duschen nu och fixa till mig lite, imorgon är jag tillbax i Kungälv då skall jag kika in på Studio Fame som har renoverat och gjort om lite i salongen har hört att det blev super snyggt ; ) 

Kramen

090803

Måndag morgon !

Börjar måndag med att packa upp fina gosiga koftor, det gjorde dagen för mig,
helgen har varit suverän måste jag säga !
Våra killar tog GULD och solen sken hela helgen så allt va perfekt helt enkelt...... Det va cup hela lördag och på söndag va det Skara sommar land för hela slanten (guud så kul Sommarlandet är !!!!)  

Nu är man tillbax och redo att kavla upp ärmarna och jobba !!! ha en underbar dag alla fina :........

Kramen

RSS 2.0