Nu är 2 av systrarna på plats !

Ja då har tjej helgen smygstartat !

Mina två systrar Maria och Frida har anlänt i Göteborg.  -Ja jag vet inget känns som förut längre, himlen är rosa och gatorna blå trosa utochin och rumporna små.

Denna helg är den bästa i mitt liv denna helg kommer vara en evighet denna helg skakar vi stan  hahah ja nu får det räcka med odugliga rim (men jag är lycklig känner mig som 18 år igen.)  Senare ikväll kl 21 kommer Anna-Karin min bästa vän sen många år tillbaks i tiden vi bodde i Monaco ihop. Inatt anländer Jennie hårfrissan som hånglar upp statyer i brist på annat (se tidigare bild)  Och mina kära GBG tjejer hänger med i helgen oxå Veronica, Tina, Cia.
Hör av mig med ett gruppfoto imorgon kramen

Ledsen ledsen men det gick inte !

hej kära älsklingar !

Min dator bröt ihop och har äntligen blivit fixad ! Men tyvärr så kunde jag inte blogga från Istanbul som planerat men ni får följa resan från nu istället !  Men först en bamse kram till denna kille som fixat trixat och hjälpt mig med data problemen Nu är allt löst tack vare denna super stjärna Fredrik Hermansson


  Han är singel kallas för "Fidde" eller "Herman" Kika förbi hos 3 på Frölunda Torg om du vill träffa honom..hahah  nu blir han nöjd på mig ! Not !


090213

Fredag den 13:e !

Idag började dagen med inköp hos VILA , sen iväg till Kungälv för att städa lite och fixa till en aning rörig butik efter en hektisk vecka. Jag började skylta om i fönstren oxå eftersom 10 feet äntligen börjar att rulla in igen ! Jag fick en kartong med varor som är helt outstanding. Jag har lagt in en bild på min absoluta favorit klänning nedan : Endast 899:- 
Vi fick även hel kaxiga jeans med jordens boot cut.... skeet coola ! de är lite must have nu för våren så skynda ! 

Annars har vekan mest bestått av planering inför resan på onsdag skall bli såå kuul ! Ingen aning vad jag pratar om ? Nä just det kanske jag inte berättat ! Min kollega och jag sticker till världens enda stad i 2 världsdelar för att träffa ett visst märke som vi skall få titta lite närmare på .................Jag lovar att blogga hela resan denna gång, sist blev det inget pga. Tini WInin glömde datorn hemma ( hon börjar bli gammal ) hihihih. Vi hörs imorgon 

KRAMEN
 

Underbar passform för alla kroppstyper även min vill säga  : ) 

090212

Sport lov !

Hej har varit hemma med mina små en dag och haft sportlov ! Såå mysigt vi började tisdag kvällen med hockey Frölunda mot Brynäs  4-1 det är riktigt kul att kolla hockey eftersom det händer så mycket runt arenan. Roligast var när Frölunda gjorde mål och hela arenan skriker, raketer blåses av och Jätte flaggor sköljer över folkmassorna.

'Onsdagen blev en tur till Borås badpalats, det va helt nytt för mig men himla trevligt ställe vågmaskinen fick alla att bli barn på nytt !!!!

Sen bar det av till Donken, what a day !!

Nu är jag här i Kungälv igen och har äntligen fått in dessa hårband jag tjatat om tidigare kolla in bilden kramar


Mässan i Köpenhamn !

090209

Hej !

Nu är vi tillbaka från mässan i köpenhamn, det har varit en helg med mycket fart och fläkt !
I år var mässan uppdelad på 4 mäss hallar (lite värdo tycker jag) För det var en massa väntande på transport odyl. som man inte riktigt känner att man har tid med. Vi var på Bella center hela lördagen och köpte in Repeat, Object, Oxxo samt lite annat smått och gott (Överaskningar till er ) Vi saknade Koola Anna dock ! De var inte med på mässan alls tyvärr ::::::

Söndagen gick till Yxxna (? Stavas det så??)  Och terminal 2 som var en riktigt cool hall en gammal banvagnsstation tror jag bestämt att det var, där hade vi Desigual, 10 feet Ichi och en massa andra märken.
Vi handlade en hel massa kan jag säga, svårt att motstå Desiguals collection heheh så ni kan kavla upp armarna det kommer en stor hög med kläder redan i början av mars !!!! Vi fyller på med Desigual hela året.

Intrycken var många men det är Bohemia Chic som gäller i vår ! ( Jag har ju redan sagt det men tjatar lite till)
Underbara under byxor till tunika och under klänning. Romantisk och samtidigt tufft om du väljer budda brallan till en fräck topp istället ! kul mode feminint och vackert med mönster och färger.
nu skal jag jobba vi hörs senare kram

hmmm

<script type="text/javascript" charset="ISO-8859-1" src="http://export.knuff.se/blogg/pcig1c/pld"></script>

090205

Hello !

Shit idag ser jag inte klok ut i ansiktet för jag har haft en hemsk huvudvärk i 1 dygn ! Är helt svullen runt ögonen och blekare än  vanligt. Hela natten har det pulserat i skallen och jag har inte sovit bra alls.... Men efter 2 kannor kaffe imorse och en skön promenad blev det lite bättre.

I helgen åker vi på mässan i Köpenhamn och om ni bara visste hur kul vi har där ! Jag tänkte försöka mig på att blogga från mässan så håll ett öga på bloggen i helgen för det brukar bli helt crazy ..... hihihi.

Idag blir det en omstyling av butiken är så j---la less på vår rea som är kvar !!! skynda och fynda det är go bitar kvar !! jag är så trött på dem så kom och ge dem ett hem med kärlek.

Min outfit idag är denna underbara klänning från Desigual 999:- finns i flera färg sättningar kolla in i webbshop !
Nu skall jag sätta igång och röja kramisar


Tisdag 090203

En helt underbar morgon !

Imorse blev jag väckt av telefonen och det var gulliga Diana från DW design som ringde, hon ville hänga med till butiken i Kungälv och ställa ut nya smycken. Ja vad roligt !

Vi börjar morgonen med kaffe och skratt....

Kolla in detta nya smycke hon gjort ( Jag älskar det !)

Ny vecka

Hej !

Varje halvår när vi på sweet planerar kvartalen så säger vi : - Ja men allt sådant kan vi ta i januari-februari när det är lugnt,.... Eller : - Ja men allt sådant kan vi ta i oktober när det är lugnt .... Men det blir aldrig lugnt hos oss.....

Februari är extra hemsk, varje dag, varje timme, varje minut är uppbokad ja vad kan man säga ? Kul har jag och nöjd är jag hihihi.... like i, like i, my life i,

En liten bild från tjej kvällen i lördags menyn bestod av : Cosmopolitan,Caesar salld, Vin, Jordgubbar, Vin Sex and the city the movie, cigg, Vin ,vin ,vin och lite vin. Hmmmmm sen blev det lite suddigt ... kan hända att vi tog ett glas vin till... *Garvar* 

Värdinnan va värst i alla fall och när vardinnan är full är All bets on !

kram skriver imorgon igen 
Ps: Har fått ut lite kläder på webben kolla in www.sweetstar.se det kommer mera !


 

RSS 2.0