090331

hej !

Ännu en härlig dag fylld med vårkänslor och härliga inkommande fräscha plagg, idag har vi fått denna underbara topp
(249:-) från vila som är skit snygg att lägga på axeln så som Johanna har på bilden nedan.  Linnet hon har är även det från vila och kostar 129:-. linnet har en underbar kvalite och längden gör att det blir en klar favorit till sommaren med leggings !

'

Kramen !

VILL HA VILL HA !!!!!

Åhhhhneeej !


Nu har jag letat dessa skor i 2 månader ringt överallt till varje Zara butik i Sverige och de finns inte att få tag i !!!

Hjälp mig, jag skall ha dessa skor. Den som hjälper mig att inhandla dessa i strlk.39 skall få hittelön av mig personligen.

Please Please please be mine ....

Köss & kramen 



090330

Klockan & Klänningar !
 
Hej har ni försovit er något ?  det va såå jobbigt att kliva upp i morse och dagen känns längre än vanligt men vad gör det när man har underbara kunder och en härlig praktikant ? Som vanligt skiner solen på Sweet och vi är lyckliga.
Idag har vi fått in klänningar för bröllopp och fest kolla in Johanna i denna ursnygga långklänning från Vila 499.95 :-
visst är den vacker ? Den kom i 2 färger denna och en havsblå.
(Vi fick även in Note dress i 2 färger lavendel och beige/ brun) Välkommna !



Kramen!

090328

Lets dance !

Såå himmla tråkigt att behöva gnälla men - Vad är det frågan om ?
Laila Bagge och hennes partner va helt grymma, jag grät när de gjorde sin sista dans för den va sååå bra !
Bara för att Magnus är såå stor och hans kropps massa är svår förflyttad skall väl inte göra att han vinner, det va ju inte guiness rekord bok som tävlade ? Hur tänker alla svenskar?  Hur är det möjligt att inte Bagge vann ?
Nä fy nu måste jag bojkotta Lets dance i fortsättningen i alla fall till att jag slutat sura ..........
Vem röstade ni på ?




Kramen

090326

Hej hopp !

Dagen till ära vill jag visa er alla som väntar på de snyggaste brallorna ever ! 
Varsågoda en liten sneak peak........................... 



Lite mera mmmmmm.... i livet med dessa på sig.
Snart kommer de till butiken april är det leverans köss på er så länge och 
Kramen


090325

Hej hopp !

Idag har jag haft min lediga dag, jag började min morgon tidigt och tog 3 koppar kaffe innan jag kände mig helt klar i knoppen. Sen bar det i väg till Kungälv och Studio Fame på ytterbyvägen där jag fick en mysig start på dagen. 

Det e så gott att bara få sitta och bli ompysslad, läsa skvaller tidningar och kolla in modet från hela världen. Min goa vän Veronica tog emot mig med ett leende som vanligt och satte mig sedan till hennes praktikant Gaby. -Ja Veronica har inte tid med mig så nu går jag till Gaby och hon är hur duktig som helst.
 Hon färgade botten och slingade klippte och jag njöt. Min kollega Tina pinglade in med en latte till mig och vi snackade lite skit ; ) Det bästa jag hittade i skvaller tidningarna var följande :

1. Matthew McCoughney har en 7 månaders baby 

2. Linda Bengtzing är gravid 

Ja det va dessa som chockade mig mest, jag hade inte en aning som Petter skulle sagt ; )      (hahhah vad kul jag e)

Allt är lugnt förutom att jag är sååå trööööt hela tiden jag sover massor, vad har jag för fel ? Är det vår solen som suger musten ur mig ? Jag brukar sova 6-7 h/ natt men nu blir det 10 h. Känner mig som Törnrosa 

Ja ja nu skall jag sluta tjata vi hörs imorran 

Kramen


HELT SLUT !

090323

Måndagens arbetsdag är äntligen slut !  Jag är såå trött att jag ser i kors, sitter hemma och spånar på hur skylten skall se ut imorgon. Vi fick massor av Desigual idag som bara måste skyltas med, plus att vi skall skrubba butikerna för besök från Stockholm i veckan. 

Inköpet med 10 feet blev som vanligt en trevlig pratstund med Malin om ditt och datt hennes mage har börjat växa nu och hon ser så söt ut, skall bli spännande att se den lilla krabaten som ligger där ngn gång i juli.
Idag har min lilla praktikant Johanna börjat hos oss en sån go tjej, hon har hjälpt mig massor idag och vi skall jobba hårt imorgon med. Vi har hängt om Kungälvs butiken och hon har fått ränna upp och ner på stegen för att skylta om. ( Hahha jag har pekat och bossat lite ;  )   
Nu mina kära säger jag :
-Kramen


Härlig dag !

Godmorgon 

Vad härligt att vakna med att solen kikar in mellan persiennerna ! Man kommer upp ur sängen på ett enklare sätt man fylls av spänning av vad dagen har att erbjuda just mig.  Jag skall på inköp med 10 feet pga av att deras jeans inte har producerats som de borde : (    så vi hoppas att det finns lite snygga jeans åt oss ändå , vi har ju väntat på dem ; ) 

Måste bara lägga in en bild från våra goa vänners vardagsrum, de har såååå fint hemma att jag blir sjuk, kolla in deras smarta lösning med fond vägg ! helt sjukt snyggt eller vad tycker ni ?

SE OCH NJUT ! Kramen 

Ett Tips !

Kolla in denna blogg för era småttisar www.smatufft.blogg,se  denna butik Småtufft har alltid de finaste kläderna för barn hemma med spännande nya märken i en mix blandat med klassiska märken som bla. diesel.  Världens goaste personal som alltid bjuder på skratt och härlig atmosfär.  Ett måste när ni besöker Kungälv 

Kramen 

Hej mina änglar !

Änglar håll era vingar om oss 

Ja idag har varit en sån jobbig dag när man bara känt att man vill att ens skyddsänglar skall lägga om vingarna lite tätare runt en som en omfamning. Jag tänker den tanken och känner värmen från min skyddsängel genast svepa runt mig / tack 



NYTT NYTT

Hej Kära Ni !

Massor av nya saker i butikerna och det är sååå mycket snygga saker att man mår illa och inser att jag kan inte köpa allt !
Har idag haft flera kunder som stått med svett pärlor i pannan och funderat vad de skall välja bort för att kunna köpa det andra HELT GALET.  Min absoluta favorit är denna klänningen som är helt sjukt vacker jag grät när den äntligen kom till butiken för den är sååå efterlängtad. Vad tycker ni ? Finns det någon fest där denna inte skulle blända alla andra ? 
Svaret = Nej !

Jag kommer inte låta någon köpa den för ett bröllop för bruden kommer försvinna, skall göra en röd triangel med texten: Får ej bäras vid andras vigsel !






Annars kan jag berätta att vi är inne i en fas av klarsynthet på vårt företag vi övar oss på att se klart och att inte tala om för andra hur de skall göra eller tycka. Vi respekterar alla och dömer ingen ! 

Kramen


Snö Snö Snö Snövit

Hmmm vad händer ?

Det vräker ner snö och livet blir blekt och tråkigt, vill ha sommar nu !!!!

Men här inne på Sweet är det sommar och sol och härliga kläder i pasteller och knalliga rosa toner hihihi.... Har fått in nya jeans leggings idag i härliga ljus blå toner och mörka jeans från Vila har oxå kommit idag.
Har skrivkramp återkommer 
Kramen

Nu skall ni få se......

hej !

Vill bara säga att nu händer det !!! Sååå mycket fina varor på ingående och det tar slut sååå fort att jag måste LE med hela ansiktet. Ja det känns såå kul att ni tycker om det vi tar in                     Stor kram till alla våra kära kunder

Nu kommer snart den snyggaste jeans jackan på länge jag visar den här :


Eller vad tycker ni ?

Jag upplevde kärlek vid första ögonkastet och den kommer bli livslång ; )

 

Leverans i April och jag lägger ut den direkt på webbshoppen så ni kan frossa ! Kramen


Sovit

Hej Bloggen !

Ja jag har faktiskt sovit i 1 vecka nästan men nu är jag tillbax med nya krafter och laddad till 1000 igen. 

Min mor har alltid sagt att jag är som en katt, jag kan röja runt i 200 och sen bara kasta mig ner o relaxa för att samla nya krafter. (Men efter månaden februari så behövde jag 1 veckas vila) Nu kör vi igen och jag har redan börjat med att uppdaterat webbshoppen med massa nya kläder så välkommna in o kika !

Vad som annars händer i företaget är massa nya vår kläder i rullning, har inte hittat några underbara vårjackor så hör av er om ni har tips ! Vill ha korta jackor är såååå trött på långa jackor så jag måste kräkas lite .......... '

Vi har massor av färg denna vår, härliga klänningar från Desigual och snygga toppar från 10 feet.

Nästa stora projekt nu är att vår Sweet Club kommer att utvecklas massor, med nya fräscha nyhetsbrev och club kvällar kommer det bli ett starkare samband mellan Sweet och er för vi gillar er sååå mycket .   Jajaj nog smör jag skriver igen i morgon Kramen 

Vilken Helg ! Helt galet kul !

Nu har de åkt  !

Fy , det va med gråten i halsen jag lämmnade mina systrar och vänner på tåg och flyg ! Den underbara helgen är över och verkliga livet tillbax. Det va länge sedan skratt musklerna fick träna så här hårt under såå många dagar. 

Torsdagen anlände de och vi satt hemma och tog det lugnt pratade och lyssnade hur alla har det med jobb, familj och intressen.  Det är intressant att höra allas åsikter och tankar och få nya perspektiv från sina nära o kära. På fredag så jobbade jag 3 timmar och alla tjejer gick på stan och shoppade och hämtade upp mig när kl va14.00 för att käka lunch.
lunchen höll på spåra ut rejält när vi ganska snabbt kom in på alla tjejers favorit ämne.

Vi gap skrattade så hela Brasseri Lipp fick ont i öronen och ganska högljutt klämmer vi ur oss diverse barnförbjudna ord,  damen bakom oss höll på sätta salladen i strupen. Ja ni vet det kom upp frågor som :

-Varför är han den bästa i sängen någonsin ?

- Hur många har du haft` xxx med ?

Sen blir det även bloggförbjudet på resten man måste vara där för att få veta hihihihh

hur som haver så rullar eftermiddagen på och snart är det dax att dra hem för lite uppfixning innan After work på First hotel Centralen med lite CC personal.

 

Jennie , Jag,  Anna-karin , Maria & Frida


RSS 2.0