090529

Hej alla vackra varelser !

Har haft fullt upp i Kungälv idag, med massor av söta pappor som köper morsdag presenter !
Det kommer vara många glada mammor på söndag med Sweet paket, gud vad jag hatar att slå in paket by the way !
Jag vill att det skall bli fint och får krupp om inte papperet gör som jag vill !!

Solen värmer min själ och mina fötter, puh ! Jag skall hem och hoppa i högklackat för stort kalas på Lyckorna bryggan,,,, vet absolut inte vad jag skall ha på mig ? Hmmm .........jag vet att det inte borde vara ett problem men nu har jag armar som skall döljas och en mage som är på tok för tjock osv.  fast nog skall detta ordna sig, Det blir som vanligt hysteri framför spegeln lite tårar och en fast beslutsamhet att nu börjar mitt nya liv med grönsaker och 3 mils promenader,, hahahah  vi höres

kramen


090528

Ont i ryggen !!!

Ja fy fabian vad jag har ont i ryggen idag har inte en aning varför heller så det är bara att hoppas att det går över.
Är i Kungälv och solen skiner och människorna är glada, har haft mycket folk hela dagen.
Visar lite klänningar som är bra att ha till bröllopp och annat skoj i sommar,


( Tänk nu med accesoarer, silver halsband, skor, osv.)

 
Desigual 1299:-



Sitter sååå snyggt !!! LOVAR  499:-





För dig som vill dölja formen, 299.95:-



Vacker i glansigt tyg 499:-

Kramen


090527

Kärlek !

har ni sett en så snygg jacka? till hösten kommer den + flera andra snygga stajls från desigual sååå klaart !!!!!!!
ville bara visa er så ni inte köper FEL jacka i höst för vi kommer ha de rätta ; ) hihihih
varit ledig idag och tagit det väldigt lugnt, tack vare blåsten som måste fått varenda hatt att flyga av, hade världens planer att måla om min inglasade veranda men det får bli en annan dag. Ser fram emot morgon dagen är i Kungälv då kom o hälsa på ! 


När jag kom in i Desiguals bås på mässan va denna det första jag såg och jag gick rakt fram och kramade den hårt släppte inte taget om den på flera timmar. Ni ser väl mitt nöjda flin ?

kramen

Nu är jag här igen ....

hej på er saknat mig ?

Jag har saknat er alla fall, jag måste berätta en underbar sak.

-Min lilla tjej har haft lite trögt med att vilja lära sig läsa och skriva, hon tycker lixom att hon kan det !
Jag talade med lilla F:s fröken och hon gav mig ett kanon tips.

-Skriv lätta ord på små lappar och kasta omkring hemma , säg sedan till lilla F hur många hon skall hitta och att det är hemliga meddelanden till henne.

Ja, jag har gjort som hon sa och ungen har på några få dagar lärt sig läsa jätte bra , helt fantastikst ! 
Nu skall vi börja göra tvärtom, att hon skall skriva meddelanden till mig , (så hon lär sig skriva oxå) Jag är sååå glad 

Kramen


090526

Varför har jag inte hört av mig idag ?

Jo för att Desigual har kommit till butiken och tagit all min tid !!! IIIIIHHhhh aahhhh wow ... som vanligt massa snyggt och som vanligt om ni vill ha ngt så skynda för det tar slut sååå snabbt. Visar mina nya favvo toppar då ..



Sååå snygga , dessa får mig att le för de är så fina

kramen

God kväll !

tja !

Jag sitter här och känner mig DUM, jag försöker hitta resultatet i matchen Sirius-Qviding som startade kl 1900 men jag kan inte hitta på internet och nu sitter jag med text TV och fattar ingenting hur DUM är jag ? Skall jag måsta väcka min 10-åriga son och be om hjälp ? -Älskling mamma e helt inkompetent och fattar ingenting , kan du hjälpa mig ? 

Nä tack, jag vet själv hur jag tänkte när min mamma skulle spela nintendo med mig när jag va liten,  hon trodde man måste lyfta kontrollen för att hoppa och röra den åt sidan för att Mario skulle springa fortare, jag va helt livrädd,, fick spela och ducka samtidigt  för att inte få en kontroll i skallen.......Helt galet !!! 

Jaja kanske sporten berättar hur matcherna gått i kväll eller så ringer han väl om en stund så jag får höra hur det gått, håller tummarna på vinst för det hade varit sååå kuul. (att ha en gla`gubbe ; ) 

Kramen 



090525

Hej hopp !

Haft en bra helg ? Det har jag som vanligt då, men hur sa man    -  Det blir vad du gör det till !!!
Ja...... och jag gillar inte att ha tråkigt ; )

Min man och jag hade dejt på lördagen och det va super härligt, vi käkade först på Franska hörnet och sedan en drink på bergakungen innan vi kollade på änglar och demoner.  Måste säga att även om vi hängt ihop så många år tittar jag på honom i smyg och tänker -guud vilken underbar man jag har. (Sannolikt gör han likadant naturligtvis) hahhah

Idag ringde Cia från GBG och berättade att det kommit super fina toppar från saint tropez,  som jag hämtar upp imorgon bitti innan jag åker till Kungälv. Kuuul med nytt !!!

Visar även bild på den ur söta toppen från Vila som kom i 4 färger SE OCH NJUT !!!



Kramen

Tärn klänning ?????



Visst är hon fin ? Skall ev. bäras vid ett bröllop i augusti, väldigt passande eller hur ?
kramen

090523

Hjärndöd dskussion

Hade en underbar start på morgonen ända tills att jag kom till Parkeringen i Kungälv för att köpa mig en ny månadsbiljett till parkeringen, maskinen ville inte fungera ! 
I över 10 minuter så försökte jag betala och fixa min biljett men icke !!!  Förbenat
Jag kände att jag inte ville betala en dyr dags biljett bara för att maskinen inte funkade och började känna mig lite stressad till affären, jag tar nummret och ringer från mobilen för att meddela att maskinen e paj. När jag talar med tjejen som svarar så liksom blir det bara en felanmälan ( Va faaan?? jag jobbar ju inte för dem ? ) Hon frågar om det inte funkade att köpa en dagsbiljett ? - Det vet jag inte svarar jag , jag skulle köpa en månadsbiljett och den funktionen funkar ej !
- jaha, säger hon
-Men du kan väl ta mitt reg nummer så att jag inte får böter ? säger jag.
-Nä du borde köpt dagsbiljett !
-Varför då ? frågar jag
-Om det funkar skall du köpa den
-Menar du allvar? , frågar jag -blir jag tvungen att köpa ngt som är dyrare och som jag inte vill ha + att jag skall ringa till er och felsöka ( kolla om dagsbiljett köp funkar osv) och felanmäla er maskin ?
-Ja ,(svarar iddioten)
-Nej glöm det ,du tar mitt reg nummer och skriver en notering att jag försökt köpa månadsbiljett och det funkade inte hej.........
 Hon gör motvilligt som jag säger låter ap-tjurig och otrevlig ,

så nu har jag garanterat en böter på bil jäv##%&¤#¤n helv%%6####e
Vad är det med folk ? Tänk om en kund kommer och reklamerar en kort  kjol jag säger -Tyvärr de är slut men du skall ha denna som e dyrare och så syr du till den gammla  själv.

man bllir gaalen

Kramen


090522

TGIF

ja kan man känna så efter att man precis haft 2 dagar ledigt ?  Hur som haver är jag svin trött idag, har varit på inköp imose hos 10 feet och sovit dåligt inatt. Min älskling kom hem sent inatt och levde om lite så jag vaknade till några gånger och undrade om det va en inbrotts tjuv i huset.... hmmmmm... ( not cool)

Tänkte passa på att ge ett smakprov vad vi har beställt från 10 feet för hösten

 Jag vet att bilden e skit dålig ,,men ni ser väl vilka coola leggings ?


Kramen


090521

Tur att religonen finns !

Ja annars hade vi inte haft ledigt dessa fina röda dagar ! Ja bara därför kan man bli lite religös,

fast jag är väldigt troende ändå, men de röda dagarna är som en liten bonus. 
Idag är en riktig slappar dag sååå göööttt! Får lite besök om en stund och gubben har precis åkt på match , som sänds på TV idag by the way ! tv4 sport kl1900 tror jag det va Qviding -Mjällby. Han skall sitta på buss hela dagen igen, tur att det finns datorer ; ) 

Måste säga till min kära vän Malin -Du är såå sköön som utsätter dig för detta ! Jag hejar på och lovar dig att peppa i alla stunder, du kommer va såå nöjd ( SNYGG ) när resultaten och endorfinerna kickar in  heja, heja, följ min Malin här :
http://nyheter24.se/mamma24/bloggar/maria-meckbach/ 

So long 
Kramen

Mina nya älsklingar !!



Nu är de mina !!! hittade en topp till som bara var tvungen att följa med mig hem  visst är de fina ??? Me lajk !

haft en underbar dag och imorgon blir en till härlig dag 

kramen

090520

God morra !

Är det någon mer än jag som saknar the voice radio ? Jag håller på bli knäpp när de inte sänder på radion längre, vad har hänt ? Har kollat på deras hemsida men det finns ingen info om varför de inte är on air i gbg längre. Bedrövligt måste jag säga nu är det en ROCK kanal istället helt värdo ! Massa gammla skit- rock- klassiker som får en att tänka på tonårs discon, hubbabubba hångel och tryckare i 1 timme. Blääää ........... Nä fy fabian för radion i GBG det är värdelöst inte en vettig kanal med  up to date musik.  

-Jaja nu är det min lediga dag och jag skall inhandla en snygg topp som en kund hade på sig igår, jag blev helt såld, det bästa va att den kom från Gina Tricot 149:- passar mig perfekt !!! 

Vad tycks ? Hoppas den finns kvar i butik ! Hör av mig senare och berättar vad jag fyndat 

kramen


090519

Hallå !

VAd är det med alla Kungälvs bor ? De är galna ! ( And we love them )

Idag började dagen som en häst spark i huvudet, jag var i Kungälv redan 1030 för att fixa lite innan öppning med golvmoppning odyl. men icke ,,,, en kund såg mig och knackade på rutan -hej hej, åååh vad trevligt tänker jag och öppnar butiken. Jag har inte hunnit städa ngt alls och det kommer 10 pers in genom dörren inom loppet av 10 sekunder. Stämmningen är på topp musiken dönar och alla handlar, ingen bryr sig om att jag inte hunnit moppa... hihihihi !

Så började min dag, så nu är humöret på topp och jag får väl lov att städa lite nu istället  ; ) Visar en bild på dessa underbara leggings som kom i samma veva som allt annat hände. De finns i GBG from imrogon !



3 st för 129:-

eller 49.50kr/st

Det är som hittat !!!
kramen

En underbar bild



jag & Cia
kramen


090518

TJAA !

Varmt och gött väder i Kungälv idag måndag och lugna gatan, ganska skönt kan jag erkänna för jag skall uppdatera webbshopen tänkte jag. Har fått in toppar och klänningar som passar de flesta tillfällen allt från bröllop till grillfest, kolla in bilderna nedan.
Sitter och käkar lunch nu och skriver samtidigt hjärnan är inte riktigt med så jag får be att återkomma


topp fr. saint tropez finns i 4 färger, som synes + knallgul,turkos,vit  349:-

kramen

090517

Sköna Söndag !

Hej och hoppas er lördag va fylld till bredden av myyys , det va min ; ) 

Nu håller jag på att laga en lunch, jag gör min alldeles egna omtyckta korvstroganoff den är ihop komponerad helt på egen hand. Om ni vågar kan ni testa här kommer receptet :
ca 2 barn & 2 vuxna

1 st falukorv ring
1 gul lök
1 msk tomat pure
stor splash ketchup
1 burk creme fraiche (liten)

Hacka korven i strimlor och löken likaså stek ihop på lagom värme tills det blir gyllene, kläm i creme fraichen och rör om, blanda i tomatpuren och ketchup rör ihop, salta och peppra lite ! Voilá klart
Servera med ris.  Mums fillibabba.....



Kramen




090516

TJA !

Nu är det lördag Ef. och det har varit full fart i Kungälv ! Wow vad roligt med såå mycket folk och sååå många härliga kunder som är söta och ger oss ständigt massa fina kommentarer    -We love You Too !!!!

Sitter hemma och skall börja göra en sallad till Oxfilen som grillas om en stund, har snäppt en öl och rapat lite. Min kollega håller alltid på att smälla av när jag lägger iväg jordens raaap men skall jag berätta en hemlis ?
Hon har oxå börjat rapa, hon börjar bli ganska duktig, det är lite klent ännu men det tar sig hihihihih..  

Ja man kanske är lite grabbig men va faan det bjuder jag på, min lilla tjej har smugit ut på baksidan med mitt nagelack och jag bara inte orkar säga åt henne att hon inte får använda det ,skall bli kul och se hur hon ser ut om en liten stund.
Hoppas er lördag är lika mysig som min skall bli på återseende OCH



Kramen

090515

Hallåj !

Idag är jag i Kungälv och jobbar det är härligt att få lite ombyte ibland, idag har vi fått in våra älskade bas linnen i vitt och svart 149.95 :-  de har en härlig kvalite och en susp. känsla runt livet. 

 

Jag kommer lägga in flerbilder under dagen för jag har precis mottagit en leverans

kramen

090514

Hej & Välkomman

Ja vad tycks om vår nya fina blogg ?? Jag är helt överlycklig , tack snälla gulliga frida för allt arbete du lagt ner Pöss på dig !

Idag ringer min man till buitiken i GBG och berättar en besynnerlig historia, lyssna på detta !

Han sitter i telefonen vid middagsbordet och ser hur vår granne grejar i sin trädgård,  helt plötsligt börjar hon slänga över sitt ogräs på vår tomt !!!  (Helt knäpp ) Min man blir till en fågelholk, han kan tyvärr inte avbryta samtalet för det va ngt viktigt. Men kul som han är så pratar han färdigt i lugnan ro.
Tanten rensar vidare och går sen in till sig.
När han avslutat samtalet går han ut och plockar ihop ogräset tar det i famnen och knackar på hos grannen ( Vi bor i kedjehus)

-Jag tror detta va ditt ?

-Öhhh...( stakar sig kärringen ....

- Ja jag såg när du slängde över ditt ogräs på vår tomt !

- Ojoj oj ....... ja det va faktiskt från era blommor . ( Hmmmm.. )

- Jasså vi som bara har en gräs matta, tycker du verkligen att man gör så här ?

- Nej , det va inte riktigt meningen ( Nu väldigt röd i fejjan )

- Eller skall jag börja kasta över era klängväxter som växer in i vår glasveranda ???

- Nää,,, det visste jag inte att de gjorde. ( Nu är det pinsamt )

- Jag vill inte se detta igen !  Så gick han ,,, bra gjort BABY !!!!!

hur slööö får man bli att man kastar över ogräset till grannen ? Helt jävla otroligt Snacka om kärring !
Jag garvade såå jag höll på döööö när han berättade detta, (det gjorde inte han ; )  skall bli så kul att hälsa på henne när jag kommer hem.

hahhah vad säger ni , Visst älskar vi våra grannar ???

kramen


God kväll !

Åhhhh Soffan !

Nu har jag slängt in den sista maskinen vikt all färdig tvätt och skurat hela huset !!! Va gött det e när man sätter sig i soffan och känner lukten av ajax i hela huset. Det bästa är i kväll när jag kryper ner i min nybäddade säng åååhh yeah vilken känsla det är.  Imorgon skall jag jobba i GBG det va väldigt längesedan sist och det skall bli kul, hoppas vi ses !
trevlig kväll på er och 

Kramen

090513

Onsdag min lediga dag !!

Ja nu är jag ledig,, jag har varit utan dator i 2 dagar har kännt mig NAKEN ,,,,, så det är därför jag inte skrivit på ett litet tag.

Igår hade vi ett tjej gäng som bokat in Sweet GBG för en liten VIP night , det va super trevligt flickorna blev 19 st och det va precis va lilla GBG butiken mäktade med ! 
Vi hade tjejer överallt i Bh och trosor som provade kläder i hela butiken helt galet kuul. 
När vi har bokade kvällar bjuder vi på Vin och tilltugg + en liten genom körare vad som är hett just nu = väldigt uppskattat. 

Glada i hågen kl 2100 drog 19 tjejer i väg med Sweet påsar under armarna,, stor PÖSS till er tjejer för vi hade oxå skit trevligt.

Nu är det tvätt och städ hemma hos mig blläääääää,,,,,  Men jag hör av mig under dagen 

Kramen



090511

Hej ! 

Måndag har oxå stjärnglans , jag älskar att åka till mitt jobb det är aldrig tråkigt ! Därför är det så kul att det är måndag så jag får jobba lite. Skall strax bege mig mot GBG och hämta upp lite grejer har en beställning från Kungälvs butiken, skulle ha hämtat det i lördags men jag va lite snurrig och lämnade bara en kartong och gick hahahah glömde att ta upp det jag skulle ha med mig  ; (  Jajaj så kan det gå ..... 

På agendan idag är lite smått och gott 

1. Annons i GP

2. Städa = som vanligt every day   faan vad det dammar !

3. Prissätta skylten 

4. Ringa Vila ang. reklamationer

5. SÄLJA som bara den !!!!

Soo loong 

Kramen  

090510

Dagen efter ......

Ja då är man uppe med tuppen och skall på min dotters dansuppvisning,

Det va en super kul fest igår med många skratt, när jag drog hemmåt kl 0130 så va väldigt många i högform och stannade lätt ända in till gryningen, patyprissar ! Ja då va Tina 40 år nu då, det skall bli spännande att se vad som händer nu när hon blivit 40 kommer hela hennes liv att förändras ? blir himlen grön och gräset blått ? Nä tror inte det men 40 är mycket erfarenhet ....  och hela livet framför sig. 

Ha en underbar dag nu för solen skiner och våren är på allvar här,  ta hand om varandra ge en extra kram.....


Kramen Kramen

Nu ger jag upp !!!

Nu skall vi fortsätta  ! Vi hörs imorgon tack och godnatt

Kramen

NU är det tal




Tina och hennes underbara mamma Liljana

Brudar


CIA & ÅSA


Här är vi !!




Robin Borg & Tina i rökrutan

Nu börjar alla rulla in

Festen har börjat och folket väller in genom ingången musiken spelar och vi dricker drinkar, Sveto steker kött och vi skall snart hälsa på mäster kocken !

Jag skall fota lite mer folk och återkommer !

Nu börjar vi !!!

 



Mor och Dotter  

HAHHAHAHAH !!!

Vad får man om man mjölkar en ko som har galna KO sjukan ?





Svar: PUCKO


Imorgon!!!!

Imorgon är det en speciell dag !!!

Min kära kollega och vän fyller 40 år och det skall vi fira ! Jag kommer att blogga live från festen så att ni alla kan kolla in hur kul vi har. Jag kommer att fota alla snygga människor och lägga upp här så länge champagnen tillåter hihihihih....... Jag startar kl 1900 så välkommna att följa KALASET ::::::
KRamen

ÄNTLIGEN !!!!

10 feet jeans + mera

Nu har vi fått jeans och blusar från 10 feet , några månader sent men vad skall man göra ? Väntar man på ngt gott väntar man alltid för länge;; Eller hur sa man ?
Visar en bild jeansen och uppdaterar med blusarna senare i dag :





090508

Morognstund har guld i mun ?????

Nä det kan man inte säga !!!!! Min dotter är en trubbelmakare utan dess like, inget jag säger kan hon göra inget jag ber om tas emot ! Hon gör mig galen, förbannad och jag får huvudvärk av att trycka tillbaka explosionen som är såååå nära. Kommer det gå över ? Hon är snart 7 år blir det värre ? HJÄLP ! 

Ja herregud vad känslorna kokar och snart har det gått över och jag saknar henne igen : )

Nu skall vi på inköp med Saint Tropez skall bli kul att se deras höst kollektion vädret bidrar med känslan i alla fall. 

Min praktikant JOhanna gör sin sista dag hos oss idag, riktigt sorgligt hon har varit en liten pärla, sååå duktig och trevlig så jag kommer sakna henne massor.  Vi höres underdagen 
Kramen

090507

Årets händelse

NU på lördag fyller TINA 40 ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tanten som aldrig vill bli stor , hon som bara blir vassare och snyggare med åren alltså , Sweet Tina, grundaren = super


 gammal ; )   Glöm inte att gratta henne !!!!!!!

090506

Hejsan !

Klänningarna har äntligen kommit till butiken ! Så fina för fester och skolavslutningar bra passform och coola priser ....

     

Min facebook va helt full av fina grattis hälsningar och goa mejl igår från nära och kära,  grymt bra med fejjan , första födelsedagen någonsin som min bror kommit ihåg att jag fyller år tack vare fejjan!!!!!! Schysst ; )

Den mest väldoftande presenten va från min familj Viva la Juicy den kan jag varmt rekomendera luktar sååå gooottt !




[Juicy-couture.jpg]

Jag fick oxå blommogram från kära som gör hela hjärtat varmt  tack ni för att ni gjorde min dag speciell! Även om vissa försökte göra mig äldre .....

Kramen

090505

Ingen vanlig dag !

För det är ingen vanlig dag för det är min födelsedag hurra hurra hurra !!!!!  Hej kära ni Jag säger f-låt och här är jag igen, jag har haft lite blogg torka och nu är jag tillbax med ny energi.

Ibland blir man bara helt tom i knoppen och slutar tänka och så har jag haft det nu i några dagar ,mycket som händer och jag måste få vara i fred med mina egna tankar för att reda ut känslor och sånt. Men nu tror jag att det är dax att krypa ur grottan och komma tillbax till livet och till er för JAG har SAKNAT ER ---Kram--

Mina kära har skickar både blommor och massa fina SMS till mig idag och jag vaknade med ungar och gubbe skvalandes 0700 -Ja må hon leva..... ja  då vet man att man lever,,, fick present och frukost och goa skratt. Mina små älsklingar kramade mig och var såå glada för att det va min födelsedag. (tror de planerar tårta och grejer till senare ; )

Ha en skön dag alla Ni
Kramen

RSS 2.0