090929

Hejsan Fina !
Ja nu har det hunnit blivit kväll och jag har inte suttit vid datorn alls idag så sorry ,,, jag har bara inte haft tid att uppdatera bloggen....
Men nu när jag sitter med ett glas rött och bara njuter så kände jag att jag saknade er ; )
Istället för att prata om idag tänkte jag berätta om de dagar som kommer :
I mon ska jag och Annelie stor städa butiken i K-älv inför Guldkvällen på torsdag ( Ni har väl inte missat ?)
Vi har öppet till kl.20.00 på torsdag i Kungälv det blir alltid lite X-tra mys då , vi bjuder på lite smått och gott och har några erbjudanden på XX(?) kläder.
Ja så imorran tar jag skurkäppen och flyger till Kungälv... hihihih vi skall skura och feja och fixa världens finaste skylt fönster. Jag lovar att lägga ut en bild till er här för jag vet att några av er har för långt att åka & se med egna ögon :- )
Imorran skall jag oxå sticka in till tjejerna på Småtufft och höra hur det va i S-holm!  ,,, Coolingarna har ju varit där för att köpa in Desigual Barn,,,, tjohooooooooooooo!!!! Snacka om livsfarligt för plånkan barn kläderna är ju lika fina som för vuxna ; )
kolla in www.smatufft.blogg.se
Kramen

090928

Hallå !

Vilken dag ,,,, ännu mer Desigual har anlänt till butikerna !! Folk har sprungit över oss i butiken och handlat plagg hela dagen lång. Jag visar här fler bilder :



Snygga Annelie modellar idag !!!!



lite mer kommer inom kort !

090927

Söndag !
Hej och hå vad härliga söndagar är .... vi började morran med att göra fattiga riddare för att få en stadig start.
Idag har hela familjen forbollsträning eller match, lilla S börjgade redan nu och lilla F har kl1500 och sen jag kl 1600 mannen är i stockholm sedan igår för match kl 1500 idag mot Vasalund, jag har bestämt att det skall bli VINST för Qviding idag ...nu får trenden vända till lite positiv.
tyvärr måste jag nog bara jogga idag på träningen för jag har sååååå ont i min lår muskel. Det är jätte konstigt men det kom i torsdags när jag och Tina va ute på uppdrag ,det bara högg till och sen har det blivit värre & värre så jag måste vila lite idag buhuuuuu.... (jag blir riktigt ledsen faktsikt för det är såå kul att spela boll igen)
Sen blir det de gamla vanliga sysslorna , städa ,tvätta , handla osv. ni vet hur det är : (
ha en underbar dag alla fina
kramen

090925

Hallåjsan !!!
Godmorgon och här är Äntligen fredagen  ; ) ännu en vecka som sprungit förbi snabbare än tåget !
Idag tar jag det lite lugnt på morran för att kunna ha en riktigt skön dag och börja gå ner i varv för helgen *soft*
Jag vet att dagen kommer bli lite hysterisk för att Desigual kom igår,  idag kommer ännu mer varor tjohooooo!!!
Jag & Tina hade en kanon dag i går fick inte lika mycket gjort som vi trodde vi skulle få, men det stora hela blev jätte bra och super nice att lalla runt lite ihop.
Hoppas jag hinner höra av mig under dagen vad skall ni göra i helgen då ? Några sköna planer ?
kramen

090924

Hej kära fina !

Nu har Desigual börjat rasa in genom Sweets dörrar !!!!!

Äntligen är milt uttryckt ...... visar lite snabb tagna foton av några plagg bara för att ni skall få en för smak av hur det kommer se ut i höst ........

Se och Njut ..







Som vanligt -Skynda om ni skall ha ngt för Desigual vänder i Dörren


kramen

090923

Hallåj !

Ja nu är det mitten av veckan och härliga torsdag i morran ,,,, jag och Tina skal ha en mys dag imorron !!

Tjoho !!! Ja vi skall faktiskt åka på Ikea och div. byggvaruhus,, för vi är inte som andra tjejer och sticker på NK när vi är lediga nääääää..... vi går i byggvaruhus och spanar på olika skruvar o kablar, spackel odyl. hiihihihi '
Tur att vi är lika puckade båda 2 och tycker helt ärligt att detta är hur kul som helst.....

Ja så jag ser fram emot morgon dagen ,,,

Jag måste också berätta om vår nya tjej Annelie som börjat hos oss,,, hon är helt super, vi är så glada att hon är här och att hon skall stanna ett tag varmt välkommen : )

Kramen

Hej igen !

Måste visa bilder på nyinkommna fina grejer :


fina armband i hematit med skyddsänglar på 299:-


Ed Hardy skorna vi väntat på 1799:-



Skinn imitation klänning super snygg 399:-

Det va allt för idag

kramen

090921

Måndag !
Kaffe och dator en liten S på min axel ,,, så ser morran ut hos oss. Skall snart sticka iväg till jobbet bara fixa med hemmet lite först sen iväg.
Jag hoppas verkligen att det kommer lite Desigual kläder i denna vecka för nu stampar verkligen våra kunder och kräver att det skall komma !!!!!!!
Annars har helgen varit bra jag överlevde faktiskt tränings passet riktigt bra ! Jag och Linda var båda lite förvånade över oss själva så en klapp på axeln till oss. Vaderna är där det gör ondast idag, på morran när jag sku ner för trappan så va krampen nära att svepa omkull mig.heheheh
Nu känns det som om hösten kommit oxå, det e gött med lite regn och rusk väder så att man äntligen kan dra på sig sina goa tröjor och stövlar. Jag försöker höra av mig under dagen
kramen

090920

Hej hoppsan sa !
Ny vecka imon och jag njuter av min söndag !
Idag skall jag göra något jag inte gjort på väldigt länge ....... jag skall träna fotboll : )
Japp ni läste rätt , idag skall jag prova att träna med Näsets damer för skoj skull ; )
Ja känner jag att det är dax att sätta fart på mig, kanske jag rentav fortsätter för jag liksom saknar träningen, har upptäckt att enda sättet för mig är att röra på mig är att jaga en boll.
Har lagt pengar på gym kort 3 ggr och spenderat 15 000:- på att träna totalt 5 pass ganska dyra pass har det varit hmmmmm....
Så nu blir detta ett nytt försök jag har ju trots allt spelat fotboll i många år i unga dar och är inte helt tappad bakom en vagn tror jag? det återstår att se...... fy jag kommer att dö !
Jag har tur att Linda kommer med som inte heller har spelat på ett tag, fast Linda ser ut att va i bra form så det blir väl jag som kommer snora och ligga sist i varje löpning,,,,,,shit vad har jag gett mig in på ?????
Ja jag får rapportera om jag överlever detta senare under dagen
kramen

090918

Fredag !
Hej hopp alla finaste ,,, igår fixade jag i butiken och Söta Lina kom och hjäpte mig hon va jätte duktig !
Efter arbetet så drog jag hem och fick god lax till middag av min kära make ( Puss ) Sen spelade vi Yatzy med barnen och kvällsfikade o mös.
När kidsen lagt sig kollade vi på Män som hatar kvinnor... shit jag vet inte vad jag skall säga men vad sicka människor det finns. Ikväll är det bio Flickan som lekte med elden ja 2 sicko kvällar i rad alltså.
Nu skall jag hämta upp finaste skorna i världen och leverera dem till Kungälv ALLTSÅ Ed Hardy dojjorna är här !!!!!!!
MMMMhhhh jag längtar såå efter mina babys snart snart ............
Har min lilla S med mig en sväng idag när han har Studiedag och känner sig lite hängig stackarn det är inte lätt att va en as cool 10-åring med tjejer i klungor efter sig man blir lite trött ; )
kramen

090916

Onsdag !

hej alla fina, dagen har bestått av data krascher och choklad ! Blir riktigt deprimerad av att datorn inte funkar som jag vill, helt plötsligt blir den blå ...... och då har jag tröstat mig med en choklad bit väntat en stund och fått igång den igen. Men annars har det varit en härlig dag och morran startade vi med inköp av Saint Tropez vi hittade lite coola party styles som kommer inom kort.

Måste bara visa lite fler bilder av vår nya Sweet tjej :





Är hon inte såå vacker ?

Nu måste jag jobba vidare ha en härlig dag

kramen

090915

TJA !
ja då va tisdagen ett minne blott ...... haft en lugn dag med massa skit problem ! Fick en data krasch som gjorde att allt bara kändes helt hopplöst.
Vår annons börjar ju snurra på expressen.se osv. nu i slutet av veckan så jag behöver verkligen datorn .... åhhhhh va det känns hopplöst när jag är rätt så kass på att fixa just data crash.
Annars så är ju hösten helt underbar med sol varmare än högsommaren, vill att det skall bli lite kallare så att löven börjar ändra färg bara och man kan krypa in i en gosig tröja och tända ljus och läsa en bra bok.
Men det är i alla fall en garanti att kylan kommer här i Sverige, har ni några bra boktips då ?
berätta gärna jag älskar romantik och lite spänning, läser ganska mycket i perioder just nu har jag malt 4 böcker på en månad.
Annars är allt rätt soft och jag sitter och slappar i soffan med barnen som kollar in Bolibompa
Vi höres snart
Kramen

090914

Hej alla fina Hoppas ni haft en trevlig helg !!!

Idag har vi plåtat vår nya Sweet tjej för de kommande annonserna på expressen.se och Gt.se samt en webb tidning till. Hon är sååå fin att man kan glo ihjäl sig och hon är vår Sweet tjej from. idag som kommer att pryda vår webb shop och div reklam material. Kolla in dessa bilder som är stek heta och oredigerade direkt från kameran :


Det kommer mera inom kort ha det bäst nu måste vi fortsätta

kramen

090911

Tjena !
Ännu en dag full av jobb och skratt ,,, hade en kund som skulle på en fest i helgen och hon hade redan köpt sin outfit som va väldigt romantisk. Men nu fastnade hon för en tuff Desigual klänning och stod och resonerade vad hon sku göra. Vi snackade lite och jag började berätta och dra mig själv till minnes hur det kom sig att jag har den klädstil som jag har det började så här:
Min mor har alltid klätt mig i gulliga klänningar och haft flätor i mitt hår, även i mina tidiga tonår sku hon bestämma vilka kläder jag sku ha på mig. Jag kan lova att det inte va ngn mening att tjata emot, även om alla mina kompisar fick bestämma själva så va jag tvungen att ha det hon tyckte och om jag köpt ngt så sa hon ofta
-Den skulle varit fin i en annan färg.
Så var det och tack vare detta har jag nog lurat skiten ur hur många människor som helst!!!
Att jag va en liten gullig fin flicka som aldrig lade grunden för bus och rackartyg
(inte ens min mamma insåg det )
Men precis som alla andra ungar va jag oxå full av upptåg och knasigheter på skolan osv. Men sällan fick jag skulden för något, eller kvarsittnig för jag hade ju sååå fiiina flätor........ hihihi
Detta fenomen fortsatte i tonåren och jag lurade även killar (heheheh) och det va just detta jag och min kund garvade halft ihjäl oss åt när jag klämmer fram detta:
-Ja många gånger har man suttit och sett såå söt och fin ut med volanger och rosa kinder, sen har man öppnat käften och då blev det ju helt fel !!!
Att jag kan rapa skit högt och svära som en sjöman tror man kanske inte vid första anblicken hohohohhihihi
Men,,, men jag är nöjd med det, och som sagt det har varit bättre att inte haft förutfattade meningar emot mig för min klädstils skull.
Nu när jag är 34 år vet jag själv vilken stil jag vill ha och vilka kläder jag behöver för att lysa med min personlighet.
Gör du det ? Visar du vem du är med hjälp av dina kläder ?
PS: hon köpte Desigual klänningen ; )
Kramen

090910

Torsdag !
Ja hej alla kära nu är helgen snart här igen ,,,, vi har haft fullt upp med att packa upp varor och fylla butikerna till bredden så nu kan kylan komma så vi får dra på oss våra goa skor och härliga päls västar !!!!!!!
Inatt ringde Securitas till mig och sa att larmet i Kungälv höll på lägga ner för en propp hade troligen gått !
- Aj shit vad kul att sätta sig i bilen 23.30 och köra för att byta propp  hahahhahah jag skrattade hela vägen .....
Väl där i mina ulltofflor och pyjamas så trodde några fulla tonåringar att jag rymt från hispan och skulle göra inbrott ngn stans. för de såg livrädda ut när jag rattade upp bilen framför porten och varvade på tomgången  ; )
De stack fortare än jag hann säga flaska, inne i butiken pep larmet svagt och klent så jag bytte en propp och ringde securitas
-ja vad bra nu är allt igång svarar hon !
In i bilen,, körde rally hem sladdade lite och la en fet rap och sa -Jjjjjjjäääla skit fan ! sen hoppade jag i säng.
hihihi........
På morran när jag kom till jobbet var det inte igång någonting ! -Wwaawh vad arg jag blev !!!!!!!!
men nu är det fixat och klart tack vare världens bästa Sara och hennes kollega som röck ut till oss
kram på ER !
Ja det va min dag på ett ungefär nu skall jag räkna lite matte och ta fram kvällsfika
kramen

090909

GRATTIS MIN ÄLSKADE !!!!

Ja vi firar 1 år idag jag och min älskade BLOGG !!!!!!!!!!!!!!!

Herregud vad tiden går fort, ja men nu är det 1 år sedan jag på allvar började blogga nästan varje dag och jag tycker själv att det är svin kul att gå tillbax och läsa vad jag höll på med för ett år sedan osv.

Jag skall köpa en liten tårtbit och fira detta senare idag, nu skall jag sätta mig med webbshoppen lite för där har det börjat vara mycket aktivitet på sistone såååå kuuul .....

Annars så ser dagen ut att bli som vanligt med jobb, skratt jobb,, garv och lite skratt

Måste bara berätta en sån himla bra historia som man skall dra sig till minnes när man stör sig på ngt så mycket så att det påverkar hela ditt liv och du ältar och ältar detta stör moment
(Det händer mig lite nu och då fast jag jobbar med mig själv av göra som "Munken".. ...; )

2 munkar vandrar i bergen när de plötsligt kommer fram till en bro, vid bron står en gammal gumma som ser sjuk och hemsk ut. Gumman frågar den yngre munken
-Kan  du bära mig över bron ?
-Nej , aldrig svarar munken och går själv över bron.

Gumman frågar den äldre munken
-Kan du bära mig över bron ?
-Visst, svarar munken och bär gumman över bron.

När de kommer till andra sidan sätter den äldre munken ner gumman och hon tackar för hjälpen och går åt sitt håll. Munkarna börjar vandra på sin stig, den yngre munken muttrar och gnäller om gumman som den äldre munken bar:

 -Hon luktade illa och såg såå hemsk ut fy vad äckligt ! Jag skulle aldrig i hela mitt liv göra en sådan sak usch och Blää ... bla bla bla bla,,, efter att han malt på en bra stund frågar han .

-Varför bar du gumman över bron ?

-Jag bar gumman över bron , men du bär ju henne ännu !


Ja vad säger ni om den ? Sensmoralen är alltså:

-Släpp det och gå vidare

kramen

090908

Hej hallå Kosmos !

Idag tisdag jag är i GBG för att jobba , började morran med inköp på Vila men denna gången blev det bara 2 styles för oktober.

Annars har det rullat på som vanligt och jag skall snart käka lunch med Camilla som bjuder på Taco paj ...mums !
Ja vad skall jag mer berätta då ?
Det har varit lite grått livet några dagar undrar varför ?
Jag lovar er alla fina att jag har ngt roligt att berätta imorran, idag tänker jag gnälla och sura lite till ......

F-n för alla p-lisor och annat skräp som drar omkring och förstör mitt liv, andra saker jag hatar är skit på tv:n när man bara önskar sig en bra film men sporten drar igång för 100:e gången... bläääk kräk till det oxå.
Skit till alla som inte kan fatta vad jag säger när jag borstar tänderna och pratar samtidigt , ja det va nog dagens gnäll, som sagt denna dagen har inte varit min bästa hitills. Men vad kan jag säga -det finns alltid en morgondag !

Kramen

090907

Kolla in vad som damp ner i Kungälvs butiken precis NU !

Älskar armbanden och klänningen, måste bara träna bort mina "love handels" så att jag kan klämma i mig i den hihihihihi......

Armbanden 399:-



finns i flera färger :




Klänningen 599.95:-



Ja skall man på ngt super häftigt kalas där man kan glida runt i detta underbara fodral !!!!!

Jasså ingen fest i kalendern ? Då får jag väl se till att ordna med det själv............

kramen

090907

Hej alla !
Helgen är över och det blev en succe !!!! Näsetdagen fick kanon väder och alla dessa föräldrar som ställer upp och jobbar och sliter ni är ju fantastiska stor kram och tack !
Sen har vi ju Hank som oxå borde få en guldmedalj för sitt arbete och slit du är ju bara sååå himla bäst,,, Hank the man !
Nu efteråt kan man lugnt luta sig tillbax och njuta av alla goa minnen som denna tid har gett , ett av de bästa är naturligtvis hela dagen men oxå detta minne som jag vill dela med er :

Torsdag kväll 2 dar innan Näset dagen så har jag varit och inhandlat varor med Mona klockan blev 23.00 innan allt va uppackat och klart i klubbstugan.  Sen skulle jag hämta Hank + släpkärra för att hämta massa bord , när vi slitit klart med borden så är klockan 0030 och Hank är hungrig som en varg, trött och lite små kinkig. Vi packar om lite grejer i kylen och jag säger till honom -Ta med en kyckling då om du måste ha mat , så kör jag så kan du äta ! ( jag skojade !)  

Jag jobbar på och när vi är klara så sätter vi oss i bilen och börjar köra mot hisingen för att lämna släpet. Upp drar Hank en kyckling och börjar glufsa i sig inga bestick ingen tallrik bara händer och tänder,,, jag skrattar så jag håller på att avlida (han ser ut som en galen grottmänniska som aldrig fått mat ) jag förevigade detta ögonblick så att även ni sku kunna få titta på GG =( Galen grottmänniska)

Såå kuul har det varit och nu är det 1 år tills nästa gång !
Kramen

En liten notis bara !

Skrev ju tidigare att jag blivit fast i True Blood serien !
Kolla in Allan Hyde som medverkar i Serien ,,, snygga fillingar VA! ((((bra jobbat av Borgs Marknads avd.))))
Tänk att vi svenskar alltid skall vara med på ett hörn och
(vissa av oss alldeles speciellt mk, du vet att jag menar,, just du ja !!!!!! ...hihihihahhahah
Glöm nu inte att titta i morran kl 22.00
kramen

090902

Godmorran !!!
Igår va en av de bästa dagarna på länge !!!!!
Vi fick in Ed Hardy kläder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TJOooooooooooHOOO säger jag bara shit va snygga grejer !!!!!
Leggingsen är bara att dö för !!! De sålde jag flera igår,,,,,, så som vanligt -Om ni skall ha ett par skyyyynda för de börjar ta slut !
Jag fick en hel massa varor i går så jag fick fullt upp med att packa upp grejer och fixa i butiken, det kom jätte fina vinter jackor från Object och Vila ( I värmen Puuuh h!) Vilken härlig dag det va igår varmt och soligt, massa nya varor osv.
Ja ibland leker livet !
Nu skall jag fixa till mig lite och börja dra mig upp mot Kingriver vi ses väl under dagen ?
Kramen

090901

Hallåj !
Insåg precis att om 8 dagar blir det ett kul datum !!! hahhaihihih kanske skall man spela på nr 9 den dagen ?
Sitter med kaffe koppen och tar det lugnt i köket ungarna är i skolan och jag har gubbar på taket som renoverar och lägger nytt tak ! Känns lite sådär att sitta med morgon frissan och pyjamas när det helt plötsligt glor in medelålders gubbar med flint, titt som tätt geom fönstren ! ja vilken start på dagen .......... skall man skratta eller gråta ?
Tror jag går tillbax till sängen och drar ngt gammalt över mig ; )
Det ser ut att bli en underbar dag i alla fall, hoppas på att få in lite nya varor nu när hösten börjar komma på allvar
jag hör av mig under dagen alla fina !
kramen

RSS 2.0