090731

Sista Juli

Idag jobbar jag i GBG och Tina i Kungälv, det va super längesedan jag jobbade i gbg butiken känns det som !
Det är rätt lugnt så jag pular på lite med att vika byxor och annat skriver på bloggen osv. Skall iväg till Skara i kväll för att vara med på S fotbollscup hela helgen skit kul skall det bli hoppas på en guld medalj denna gång.

Vädret är ju inte det bästa så ett stort paraply får allt följa med oss oxå, appropå väder så berättade Tina att det regnade så mycket att vikinga marknaden i Kungälv packade ihop och stack hem de flesta av dem. Stackars : (

Vad har ni för planer i helgen ?

Kramen

090730

Hatjoooo !

ja goddag, en liten förkylning kanske ? Kan man lugnt säga att det är ,

Låg i fosterställning igår och hade 2 småfisar som tyckte det va kul att leka doktor med mig som patient.
Frös och hade ont i alla leder, gullungarna tog hand om mig kungligt och vi kollade dödligt vapen på TV och drack te(super mysigt ) 

Idag har vi fått in en ny tröja från Desigual :




Och igår kom det ju koftor fr. Ichi



det va allt för tillfället see ya !!

Kramen

090729

Hallåj !

Nu har jag varit lite ledig och helt enkelt inte orkat blogga alls ......

Det har varit gött och bara struntat i mobil, dator och tv i flera dagar, har bara rensat hjärnan från alla influenser utifrån och koncentrerat på mina egna tankar. Det måste vara för att min kära kollega äntligen kommit hem från sin semester som jag kunnat slappna av så  ; )  Så skönt att hon är tillbax  jag vet att ni oxå saknar henne .......

Vi kommer ha gbg stängt mån-tis nästa vecka oxå för att sen komma in i våra höst tider igen... bläää det ordet känns inget bra alls HÖST.

Men som en kund sa:

- Tur att Desigual finns så att hösten har ngn mening.

Vi har fått ännu mera höst kläder i dag, härliga koftor från Ichi  som jag kommer visa bild på senare under dagen.

Annars så rullar allt på som vanligt i livet denna helg Skara fotbolls cup, nästa helg systrarna kommer och vi skall på Madonna, helgen efter det jag och Tina skall på mässa i stokholm och helt plötsligt är det september....

Mina kära syskon har kommit på en kul grej ,, alla vi 5 syskon skall tatuera in en stjärna på benet och eftersom vi är 5 syskon så blir det en 5 udds stjärna ( samma som sweet stjärnan !)  Jag skall beställa tid och gadda mig nästa lediga dag jag har ,,,skall bli spännande...... Fin grej tycker jag  !  är stolt över minsta syrran som kom på ideen ( PÖSS Memme )

Kramen

090723

REA START !

Imorgon börjar vi slut REAN glöm inte bort det kära ni för vi kommer vräka ut det gamla 
kramen 

090723

Ledig från Sweet .....

Hej alla ! Idag skall jag vara hemma och bygga andra delen på altanen, det blir ett trappsteg upp till sektion nr 2 

Vad tycker ni ? Visst blir den FET !!!!!!!!!!
Jag älskar den äntligen inget gräs att hålla efter ; ) 


Me and my Baby 
Tack Niklas för all hjälp du är en pärla .....

kramen


090722

God morgon !

Idag är det lite grått och trist väder ute, vet inte riktigt vad man skall säga om denna sommar ?

Imorse lämmnade jag av alla Desigual plagg i GBG så ni vet  ; ) Jag skall fota och lägga upp bilder på webben idag så mycket jag förmår. På fredag börjar vår slut REA och det kommer vara helt galna priser ....

Det har tydligen varit ngt fel på min blogg idag så detta meddelande kommer 4 h försent men ja vad säger man -Bättre sent än aldrig.

Lovar att visa bild från altanen ikväll-.........................


Kramen


090721

Hej Alla Kära !

 Nu kan ni lägga benen på ryggen för Desigual Höst  har gjort entre i butikerna (GBG from 22/7)

Jag lovar att ni kommer storkna för kollektionen är snyggare än någonsin och vi har lyckats pricka in många plagg som de har i sin lilla folder så vi har lyckats hitta de hottaste stylesen. Det är ingen lätt uppgift kan jag lova när de har ca 300 plagg i sin kollektion.

Har tagit lite bilder för att ni inte skall stå helt lott lösa ; )










Denna klänning är en av mina absoluta favoriter !!! Skall bli kul och se om jag kan få köpa en sådan själv Ni lyckas alltid hinna före ; )

Kramen


090719

Skepp Ohoj Ny altan på G !!!!

Ja äntligen har det börjat synas att altan arbetet börjar arta sig, det har bara varit tråkigt för arbete fram till idag när vår Kära Vän Niklas kom förbi och tog tag i själva byggandet !!! 
Sååå gött jag älskar när det sätter igång och går fort framåt i byggarbetet , vi har sån tur att våra vänner B & W kom och hjälpte till oxå  ,,, tack ska ni ha vad hade livet varit utan er  allihopa !!!

Helt plötsligt va huset full När Anders och lilla Sebba kom på besök oxå , bullar saft och hammare och spik kan livet bli bättre ? Efter en fartfylld dag skall jag ge barnen middag och börja gräva lite hål för plintarna som skall gjutas imorran så ha en underbar kväll på Er 

Kramen

090718

Gomorran !

Är på väg till Kungälv om en liten stund vill visa en bild från Lyckorna bryggan där Tommy Nilsson uppträdde häromkvällen när Lilla F fyllde år 


Han sjöng Ja må hon leva för F så hon va stolt så hon höll på spricka ; )  Tack gudfar !!!!


kramen

090717

Äntligen !!!

NU har jeansen från Koola Anna kommit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De är bara såååååååååååååååå snygga och sitter helt perfekt på rumpan ,,,, Vi som känner att vi vill ha ett par schyssta trashade jeans som vi kan gå i på jobbet har äntligen fått ett par kolla in bilden :


De kommer att finnas i GBG imorran så skall ni ha ett par så är det bara att skyynda på för de kommer ta slut innan vi hunnit säga Koola Anna !!


Kramen


090716

Min Prinsessas födelsedag !

Idag fyller min lilla sessa 7 år ! Som vanligt firade vi med fika på säng, sång och paket hon va naturligtvis redan vaken och log brett när vi klev in i hennes sovrum.

Jag är i GBG idag det va väldigt längesedan , känns super kul att vara här ! Sitter och funderar vad vi skall göra med det lilla utrymmet vi har mellan butik och provrum ? Någon som har ett kul förslag ?
Skriv gärna vad ni tycker skulle passa jag har lite sommar hjärna och kommer inte på något.
 
Jag har redan haft massa spring i butiken och nu börjar magen kurra lite måste naturligtvis luncha på Kalaya idag älskar deras kyckling med cocos och ris mums !!!!

kramen
 

090715

Tjaba !

Igår spenderade jag dagen i bilen ,,,,,,,,,,,,,,,, det va riktigt kul för jag och min gubbe stötte och blötte massor av frågor kring livet och dess stilla gång.
Vi var på riktigt funderar humör och hade djupa samtal ang. människor , hur man väljer att leva och varför ! Ja så det gick snabbt upp till Örebro dit vi körde först för att träffa min kusin. och hans nyfödda baby som bara va helt ljuvlig och helt underbart söt, de är en sån söt liten familj nu !

Sen bar det av mot S-holm för att hämta barnen som vi längtat efter i 10 dar nu åååh vilket kärt återseende det blev.
Vi hoppade in i bilen och körde mot GBG och som vanligt stannade vi i Södertälje för att äta på Kolgrillen mums säger jag bara om ni inte varit där skall ni prova deras Mix grillspett !

Vi har fått lite nytt i butiken som ´jag skall packa upp vi höres

kramen

090713

Gomorra !

åhh vilken lång blogg torka som slog mig denna gång ................ men nu är den över ( Hoppas Jag ; )
Ibland finns det bara inte tid och när tiden finns är huvudet tomt , så det kan bli !

Nu är jag i Kungälv och softar lite städar dammar och dylikt , Cia skall jobba imorgon så jag kan åka och hämta mina ungar i S-holm ååååå vad jag saknar dem det gör ont i hjärtat.

Skall fixa i butiken idag vi har ju börjat få in höst kläder lite koftor och benvärmare jag vet att det känns som om sommaren just börjat men ni vet hur det är vi har 10 månader höst på bästkusten.
Denna kofta är kanon fin


499.95:-

Gosig eller hur ?

kramen

090710

Tonåringar med lån

Sorry för dålig uppdatering men jag har haft data krångel och skall lägga in bilderna från UNO senare ikväll !!!

Jag har sprungit benen av mig idag för det har varit mkt folk hela dagen super KUL !!!!!

Men kan villigt erkänna att nu är jag trött som bara den , det får bli en lång varm dusch när jag kommer hem och sen krypa ner under duntäcket för att gosa med min kärlek och kolla på film mmmm längtar.

Ni skall se hur det ser ut hemma hos oss nu när barnen är borta inte klokt hur rörigt det är ! Jag har alltid trott att det va ungarna som stökade ner mest men tydligen är det vi som är gris-pellarna i familjen ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, (Ja vi har bara haft det underbart och betett oss som 2 tonåringar i flera dagar nu)

Vi satt och pratade över en pizza härom dan och konstaterade att det känns som för 10 år sedan, alltså vi är fortfarande 2 fjunisar fast vi har lån hihihihi
(ganska gött att få känna så en vecka, barna-sinnet kvar men man kan ta allvaret i vuxen livet oxå ; )

Nu skall jag göra i ordning för morgondagen här i Kungälv största
Kramen

090708

Hej Fina !

Vilken utomordentligt härlig dag vi har idag ! Massor av folk behagligt varmt och nya varor i butiken kan det bli bättre ?

Dessutom har min man överraskatt mig med supe middag till tonerna av UNO Svenningsson på lyckorna bryggan ikväll jag ser verkligen fram emot detta, jag verkligen älskar UNO han har underbar musik ,,,,,,,ikväll skall jag sitta med god mat min kära, UNO och havet som glittrar i bakgrunden, Shit vilken romantiker jag ÄR !!!!! Visar bilder imon ; )

Ni då vad har ni för ER ?



Kramen

090707

Goddagens !

Ja då va man tillbax på jobbet och började med att röja lite eftersom jag har varit slö i sommar värmen och inte orkat städa eller fixa så mycket.
Vi har fått in lite nya högsommar styles som jag visar nedan och vi har fått hem höst jeans leggings från Vila skit snygga gråa med lite slitningar.

Har haft en hysterisk rusch och satte mig i lite koma nu, började då tänka på mitt hår som borde fixas lite, är dyng less på hela huvudet vill nog ha långt hår igen heheheh ...... nån kommer säga  -vad var det jag sa !!!

Här kommer bilder:



Älskade linnen från Object sitter SÅ fint 



Ville bara visa hur fint jag fixat i ordning borden idag ; )

Kramen








090706

Hallåj ! 

Idag har vi varit på LIseberg hela dagen haft såå kul med åkpass, Agnes och Burger King. 
Ja vi tog hela baletten för att ungarna skall ju åka till Norrland i morran och vi ville mysa och skämma bort dem ordentligt så de längtar hem lite i alla fall ; )  Det va riktigt kul att se när de spelade in Lotta på Liseberg, vi kom tidigt och Agnes repade det va inget folk så vi kollade och lyssnade på hennes ljuva stämma, hon e så söt och duktig !
Sen blev det åka i karuseller och massa skratt, vi hade så trevligt med mormor och morfar.

Jag talade med Cia som jobbade i Kungälv  idag och hon berättade att det kommit nya toppar äntligen vi har väntat ,,,, det hade även kommit slitna jeans från vila spännande för dem kan jag inte komma ihåg hur de ser ut. Jag levererar till GBG tom. onsdag vi öppnar 12.00 onsd-lör 

Ni vet väl att vi har sommar stängt mån-tis i GBG ? Ons-fre 12.00-18.00 lör 12.00-15.00

I K-älv har vi öppet som vanligt vi ses imorran 
kramen
 

090704

LÖRDAG

hej och hå vad det solas och grillas i de svenska hemmen, snart kommer siestan att införas oxå det är jag ganska säker på ! ( i mina drömmar ; )
 
I dag är det rätt lugnt de flesta är nog och badar och har det skönt, själv står jag i K-älv och funderar över vart vi skall ta familjerna och gå ut och käka i kväll ?

Nån som har ett bra tips ? annars tar jag dem till casino cosmopol där du alltid får garanterat godast mat  i gbg.

Jag har inte fått mina skor ännu och det är lite irri att springa till postlådan varje dag och känna hur hjärtat bankar av förhoppningen att idag kanske ,,,hoppas .........men NÄ !
Vi kommer att få in lite högsommar plagg i veckan och det har börjat rulla in höst i butiken redan här är coola västar från object




399.95:-

När jag packade upp dessa godingar så gick mina tankar oavkortat till Michael Jacksson så i hans ära bär jag denna västen ikväll


Kramne


090703

Hallåjsan !

Ännu en härlig dag men det låter som om den riktiga svenska sommaren kommer nästa vecka: Regn och Åska !
Ni skall skatta er lycka ni som fått njuta dessa underbara veckor.....

Dessa jeans leggings damp ner idag och måste säga att de är hur snygga som helst 279.95:- kommer till gbg imorgon (lördag) Så skyynda om ni vill ha ett par för som ni vet tar de slut snabbare än vi hunnit säga  " Jeggings " hahahah



snyggt med fickor !

kramen

090701

TJA !

Sitter med huvudvärk och önskar att jag fick ta ett kallt dopp i havet, det har varit lite mycket action nu dessa veckor och en gammal tant som jag känner att kroppen säger ifrån.
Allt från födelsedagar till solchock och getingbon dert är vad mitt liv innehållt den sista tiden, undra vad det betyder ? Skall fundera på det.

Idag har min mormor 75 års dag och min lilla kusin Robin blev pappa idag, han fick en dotter stor kram till er !
Nu kom det massa folk vi höres senare !

kramen

RSS 2.0