090430

<a href="http://www.easycounter.com/se/"> <img src="http://www.easycounter.com/counter.php?konrad" border="0" alt="räknare"></a> <br><a href="http://www.easycounter.com/se/">räknare</a>

090430

SOL SOL SOL

Ja igår va min lediga dag och vädret underbart, idag skiner solen ännu mer och alla vill ha sommar kläder sååå kuuul !

Nytt i butiken för dagen är dessa super söta linnen från vila för 259,99:- kan det bli mer sommar ? de finns i 3 färger och alla 3 är super fina kolla in :



259.95:- ´

Kvällens skvaller

Min vän sa att jag skvallrade när jag skrev på bloggen ! Ja kanske är det att skvallra när man skriver av sig massa intryck och känslor - Är det därför sååå många tycker om att blogga ? ALLA älskar ju att skvallra lite.

Min man kollar fotboll och jag sitter och funderar vilken fondvägg som skall sättas bakom min soffa, jag ska kopiera Cias vardagsrums tapetsering nämligen, är kluven vilken tapet jag skall välja ! ( Har bild under mars, härlig dag, på cias rum) 

Kollar in engelskatapetmagasinet.se men hittar inget jag vill ha ! Skall jag köra på en svart tapet med guld igen ? blir det för mörkt ? Shit va svårt ! 

Visar en bild från min absoluta favvo butik bohem i stockholm. den måste ni besöka om ni är i Hufvudstaden helt grym älskar deras stil Vad tycks ? Bohem.se om ni vill ha inspiration.



Så skulle man ha det !

Kramen


090428

Go morra !

Nu är ungar på dagis och skola jag har en kopp kaffe och datorn i knäet, har kollat alla mina favvo bloggar se lista nedan 

Fridajensen.blogg.se

Smatufft.blogg.se

nejaos.blogg.se

sanktacia.blogspot.com

Härligt hur uppdaterad man blir i andras liv av bloggar och hur trevligt det är att kika runt hos er och få skratta lite.
Idag en underbar dag med klar blå himmel, kände av att det skulle åska hela dagen igår och sååå rätt jag fick !
Vi höres under dagen 
KRAMEN





090427

MÅNDAG

ja min träningsverk efter gårdagens trädgårds arbete är helt SJUK idag kan knappt sätta mig utan att vråla, hur otränad är man igentligen ? (Werry otränad ; ) Har lovat min praktikant Johanna att gå 3 mil i veckan from idag och jag lovar även ER mina kära att så blir det.

Idag har vi städat och hängt om i Kungälv det blev sååå fint ! Vi fick äntligen hem dessa midje skärp som efterfrågats!


Kramen

Go kväll !

Härligaste kvällen i veckan !

Lördags kvällen är magisk, man slappnar av i hela kroppen. Luften luktar annorlunda, fåglarna kvittrar lite mer , barnen leker fint och alla ser avslappnade och glada ut ! ( Denna lördagen har ju även värmen med sig )  Kan vi inte försöka vara lite mer lördag övriga dagar oxå ? Är det så här Medelhavs människorna känner sig hela tiden ?
Jag är lycklig och njuter av varje minut hoppas ni känner som jag, ta vara på stunden
Kramen


090425

HEEEJ !










Här kommer lite härliga styles
kramen

090424

O HOJ ! 

Gomorron alla godingar ännu en härlig vår morgon, man är inte trött längre man studsar ur sängen och gör sig redo att fånga dagen.  

Har lite mycket att stå i denna härliga dag måste skynda upp till Kungälv för Vikinga marknaden är ju igång !
Skall förbi stan med lite grejer först bara sen iväg, kör som ett skott med min lilla bil och det är poliskontroller överallt nu för tiden , varje morgon är de utanför handelshögskolan cykel poliserna, får lust att köra ifrån dem med bilen bara för att testa om de hoppar upp på cykel och drar efter ! hahhah tror inte det ; ) 
Hör av mig under dagen igen med lite nya bilder på kläder som kom igår 
Kramen



Go Kväll !

Hej ! 

Ja ibland när man läser en väns blogg så känns det som om inlägget var ämnat bara för mig, eller är det så att man är lika sina vänner och har samma känslor för saker och ting ? 
Måste säga att Hanna Hedlunds nya låtar är fantastiskt fina speciellt " Han kommer inte hem " lyssna gärna 

www.myspace/hannahedlund

Tårarna rinner i floder utför kinderna, vilken härlig trygg mor som litar till sig själv, man hör att förståelse och kärlek går hand i hand.
Vi kvinnor är fantastiska 
kramen  

090423

Hej hej !
 
Hur mår ni alla bästa människor ? Jag mår hyfsat med tanke på att min lilla tjej legat och hostat mig i örat hela natten, snälla ni besvara detta fenomen:

Dottern hostar jag hämtar host medicin, pallar upp kuddar, öppnar fönster, snyter henne, hämtar vatten osv. när hostandet inte har gett sig  kl 0100 knuffar jag på min man som tok snarkar bredvid mig. - Kan du bära hit henne så jag slipper springa upp hela tiden ?  - Ja jaja visst måste du knuffa så hårt ? han skulle bara veta att i min hjärna sparkades han ner från sängen in i ett svart hål och kom aldrig tillbax.

Lillan kämpar med hostan och gubben snarkar jag slår på TV:n till slut för vi kan inte sova hon o jag, tur att det e lite repriser som snurrar på nätterna. 0400 så slår jag av Tv:n och ser att vi båda slummrar. Äntligen! tänker jag.
klockan ringer 0700 (och jag vägrar gå upp)  min man hasar upp och muttrar :  att han har minsann inte sovit mycket alls och borde nog få vila sig lite till ! !!!  ALLVARLIGT NU WHATTA !

Fenomenet att en man tycker att han gör så mycket hela tiden fast han har snarkat sovit hela natten ???
Hur är detta möjligt när vi kvinnor ofta tänker jag kanske kan göra något mer ?

Tack för att jag får gnälla av mig
Kramen

090422

Gladiator !










Ledig !

Hej hopp, idag är min lediga dag och jag har varit upp sedan kl. 0700 för att fixa med kidsen,  matsäckar och bokrecenscioner mm. Morgonen började härligt och så skall dagen fortsätta tänkte jag ! Det blir en repa på stan för jag fyller ju år här i maj och är väldigt sugen på den nya parfymen från Juicy Couture, måste testa den en gång till innan den åker upp på önske listan.  Annars är det ett par skor från Bianco som ligger näst högst upp, blev så besviken igår när de ringde ang. gladiator stöveln som jag bokade för 2 månader sedan och sa att de "råkat" sälja min 39 till en annan kund !!!! Whattta !!!!! 
Jaha sa jag lite små surt och ringde runt till Biancos GBG över, hittar den på Frölunda torg och sticker dit efter jobbet för att inhandla ,,,, men vad händer jo ett av spännena sitter rakt på min fotknöl och skaver mig galen. -Fan rent ut sagt lackade ur vad är det med mig och skor ? skall jag få vandra barfota resten av mitt liv ? ÅÅÅÅh såå boring inget köp blev det men hittade ett annat par som jag tror jag vill ha....


































090421

Cha !

Kolla in en av godingarna som kom idag, brun & vit


kl?nning

vi fick även in Johanna jeans byxan från Koola Anna som vi även hade förra våren en storsäljare kommer bild inom kort.

Kramen

090420

ÄNTLIGEN !!!!
Nu är de här !!!!!!     tjejer det är rusning till dessa i butiken, såå om ni skall ha ett parr det bara att lägga benen på ryggen och säga till chefen att ni ska till tandläkaren eller ngt
Kolla in JOhanna som slet upp dem ut kartongerna och paxade dem direkt

SEE YOU

Kramen

090419

Sköna Söndag ?

Eller är det Linn städar hela huset Söndag ? Idag skiter jag i det ( Lite ) har bara svept över med dammsugaren och trasan för det är min enda lediga dag denna vecka och jag skall vara lite "ledig"  

Har haft en härlig helg med fredag kväll hemma hos Faileys familjen, god mat poker och skratt. Deras hem är helt underbart snyggt, alla detaljer är noga genomtänkta och möblemanget är genomgående klassiska design möbler, italienskt kök osv. skeeet snyggt helt enkelt ! 

Lördagen bestod av jobb i Kungälv med Cia ,vi hade en härlig dag och en skön ström av kunder som var sugna på vår kläder.  Sen bar det av till Orovic familjen för grillkväll, kan helgen bli bättre ? Massa härliga vänner och skratt vill inte att det skall bli måndag riktigt ännu. Men jag ser det från den ljusa sidan jag får träffa ER 
Kramen 

090418

Tjaba Tjena !

Fullt drag i Kungälv !!! Silen skiner och allt börjar ta sluuuut i butiken helt otroligt kul men whatta ! vi behöver strlk. kläder CRAAZY ! Har 1 par S i dessa vita leggings måsåte göra en återbeställning


Kramen

Kväll

Hej hopp !

Efter en fantastisk dag ligger jag och min älskling med varsin dator och jobbar lite, i bakgrunden har vi X-effect MTV på helt knäppt program, men snacka om att människan är lätt lurad. Har ni inte sett det börja inte man blir lite irri faktiskt för man kan inte sluta titta på idiotin. ( Är det ett ord idiotin?)

Hur som helst så hade min son match idag och jag stressade för att få se han spela, jag och en annan mamma står och tittar hejar och lever oss in, bredvid står kackel tanter ( andra mammor ) och surrar om allt och inget kollar inte på matchen alls och helt plötsligt säger den ena mamman -Vem står i mål nu då ?   Alla mammor tittar mot mål och de andra mammorna utbrister -Det är ju din son !!!
Tanterna börjar as garva och det gör jag oxå fast jag tänker stilla -Herregud hur självupptagen kan man bli ?

Mmm lite så kan det vara ibland,   man är inte härvarande, skillnaden på att närvara och härvara är STOR.




Ta hand om varandra
Kramen






090416

Heeej !

Nu har jag äntligen fått besked när våra leggings med slitningar kommer !!!!!!!!!!!!!!!! De kommer finnas i butiken nästa vecka de anländer till central lagret nu på fredag (i mon) och de skickas till butikerna direkt. Puuh ! Jag vet att ni väntar det gör även vi. Ni vet vad man säger -Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.

Nog om det, vi har fått in vita jeans leggings som är underbara ! De ligger på 229,95:- kan det bli bättre ? Idag är Tina i Kungälv och jag i GBG  här skiner solen som aldrig förr känner ni våren ? Jag hör av mig under dagen
Kramen

  

090414

Hej igen !!

Det blev vinst igår tjooohooo Qviding vann och fruarna pustade ut inför en lugn vecka  ; )  Hur kul som helst att träffa Frida och hela hennes famil,j ungarna hittade varann direkt och vi surrade som om åren inte sprungit fram ( Kul Kul ) Det värmer alltid att träffa vissa människor har inte ett tråkigt minne av tiden vi haft ihop helt underbart att få ha det så. ( Gäller min Erica oxå kram till dig ; )


Nu skall ni ta och lyssna på en av mina absoluta favvo låtar just nu , ni vet att jag är en succer for romance !  

Lyssna på hans underbara stämma 

http://www.youtube.com/watch?v=m96wyXQsfT8



090413?

Match dag ! 

Ja idag smäller det för Qviding, första matchen och premiär för mig att heja på dem ! 
Bara det kommer göra dem till vinnare ;)
Skämt o sido så skall det bli väldigt kul att kolla på eftersom vår goa Gocka spelar med det laget och nu när min gubbe Ricki är med o assisterar så blir det lite som den gammla goa tiden för oss allihopa ( alltså fam. Jensen & Teberio) Jag har inte sett Frida och barnen på flera år så vi lääängtar verkligen.

Annars så har påsken varit helt underbar med väder och vind, vi har varit hos Cia i Hällvadsholm på lördagen super mys ......
Vi va i Bovallstrand och käkade lunch på söndag och det va ett "saltkråkan" ställe allt fanns förutom Båtsman. Jätte kul att få se en del av västkusten oxå för jag har aldrig varit och kikat där tidigare, till sommaren skall jag till Smögen det har jag bestämt. 

I morgon är det jobb och jag har ny energi efter ledigheten vi ses 
Kramen 


090410

Lååångfredag !!!!

Ja idag har jag städat, rensat, putsat och gnott huset blänker och jag är helt färdig,, men nöjd.
Kolla in högarna med vinterkläder som skall ner i kartonger och ställas i förrådet tills att kylan biter i igen ( Låångt dit ; )



Nu är det soffan som gäller och lite poker
Kramen

Skärtorsdag

Ja då sitter vi och häckar i soffan efter go middag och Näsets premiär match avklarad, det va gött å komma ut efter en dag på jobbet med solen i ryggen hela dan. I morgon e man ju ledig och det skall bli skönt faktiskt att få pula omkring hemma och pilla sig i naveln lite.  Nu kollar vi på Benknäckargänget på kanal 6 den e rolig sitter å små flinar och gäspar lite medans jag testar kameran på Mac datorn denna bild va väl kul ? 


Kameran har ett läge som heter värmeläge och eftersom jag garvat så mycket verkar jag varm runt munnen o halsen hahhahahahah sket kul !

Kramen 



090409

Påsk !

Hej alla godingar ! Nu är påsken här med massa härliga röda dagar så jag får vara hemma och rå om min familj. Har jobbats lite mycket under vinter månaderna så kvalitets tiden är super viktig just nu ( plus egna tiden hihih)
Det fina vädret bidrar till x-tra glädje : )))  

Nu har Ichi byxan äntligen kommit till butiken så som vi väntat ...... har haft många samtal med frågor på när skall de levereras till butiken och nu mina kära är de här !  såå välkomman in om ni skall hinna få tag i ett par (många har köpt 2 st )

För er som inte vet vilken byxa jag talar om så visar jag bilder nedan :

Kramen


090408

Fundering ! 

Ja jag måste dela en fundering med er, detta är ngt som jag haft i hjärnan flera veckor och för varje dag som går blir det klarare och klarare. 

Vi kvinnor & män började livet på jorden i flock,  männen skaffade oss föda och kvinnor lagade maten och tog hand om barnen. Vi levde så i flera tusen år, det var en nödvändighet för att överleva man höll ihop som en enda stor familj. 
Utvecklingen tog oss framåt och flocken bröts ner till mindre familjer med släktingar som levde nära och samhällen växte fram med tiden. 

Dessto större städer dessto mindre famijer ? 

Det urbana urholkar sakta familje livet och männsikan blir stark ensam, idag 2009 väljer många att leva själva att inte skaffa barn, att ha få vänner, att hålla släkten borta !  

Jag har ett starkt behov av att få vara ensam att få ha egen tid med mina egna tankar och slippa påtryckningar från omvärlden.  

Har funderat mycket på varför och kommit fram till att jag är nog ganska modern ? (*ler*)

 Kommer vi att välja att leva helt ensamma om några hundra år ? Utvecklas vi så mycket individuellt att vi inte längre behöver leva i flersamhet ?   


Kramen 
 

Första ögonblicket !!

Hej !

Ibland händer det , ibland får man en känsla i kroppen ibland vet man, ja denna lilla tjej fick mig på fall för 1 år och 5 månader sedan. Hon kom in i butiken med sin mor

och Jag frågade:
 
-Vad ska ni göra idag då ? Då svarade den lilla gullunge på 2 år

-Jag ska köpa en Pelleglin
  
-Jaha, vad är det då ? Hon tittar på mig med sina söta ögon och svarar

-En glass

Då fattar jag att hon menar Piggelin vi skrattar, sedan den dagen är hon min absoluta favvo unge, hon hälsade på häromdagen och ville inte gå, så hon fick stanna hos mig och "pussla" som hon kallade det ( Pyssla ) Det är underbart att 1,5 år senare är hon fortfarande en liten solstråle som kommer och förgyller mina dagar.



Kramen
 

090405

Hej hallå !

Har haft en härlig helg med en ute kväll i går, vi firade Cia som fyllt år i veckan med drinkar och middag. Vi käkade på Blomstermåla i Särö och jag kan säga att även om sällskapet och omgivningen tar andan ur dig så blev maten en besvikelse. Jag började med musselsoppa som förrätt och den smakade bara grädde & smör till huvudrätt tog jag långa med kroppkaka fylld med svamp. Långan var örtinbakad men smakade tyvärr bara salt !!!!!! Yeak jag hatar att få såååå dålig mat att man bara vill resa sig och dra jag orkade inte ens klaga ! (Så skit var det )  Men vi valde en chablis som va sket god så jag klunkade i mig vin för att bli mätt och det blir ju rätt kul dåå ,, hahah nää ingen större skada skedd lagom salongs berusning. Vi lämmnade Blomstermåla kl 1200 och åkte hem och nanade sött .....

Kramen 

090403

Hej hej hallå !

Måste berätta om min väns lilla tjej som är min älsklings unge ( förutom mina egna då !)  Hon är såå söt denna unge att man bara döör, hon har en stark personlighet och humor som en vuxen.  Lilla ungen har dock så känslig mage och en spy reflex som inte är av denna värld så en morgon när hennes pappa skall köra henne till dagis så harklar han sig lite, ngn sekund efteråt spyr lillan  som en gasell,  föräldrarna tror att hon har magsjuka men lillan förklarar att det är

-Äckligt när pappa gör - KKKKHHH KRAX,  så därför spydde hon ! Hahha jag höll på skratta ihjäl mig när W berättade detta, lilla gull ungen min ; )

Annars är allt bara fint, har förstått att många skall på brölopp i sommar och letar klänningar hos oss så jag ger er en prewiv av det som kommer i maj så ni slipper känna stressen .

499,95 :-399.95:-

090402

Hej kära ni !

Idag är ännu en underbar dag, vi har fått massa kuliga saker från Pieces idag,  vi är lyckliga. Det är ju första gången för oss och det är ju alltid en speciell känsla ; ) Skall våra kära kunder gilla eller dissa ? Klart att de kommer att gilla men ni vet vad jag menar, jag visar en bild nedan på dessa underbara trosor som inte bara är sköna utan vällldiiggt prisvärda
49:-/ st eller 3 st = 129:- är inte det fantastiskt ? Det kommer fortsätta rulla in saker från Pieces så detta är endast ett litet smakprov. ( mums.. !)
Annars så har jag och Johanna haft en ganska soft dag med mycket skratt och garv, imorgon skall vi jobba i GBG det va sååå längesedan jag va där så det ser jag fram emot.




kramen

090401

Min lediga dag !

Nu är min lediga dag slut snart och jag längtar faktiskt till imorgon för då blir det jobb och det gillar jag!

har haft en riktigt soft dag med en sväng på stan och sol, kollat in lite butiker och fått massor av inspiration ååhh såå mysigt. Jag har en liten runda som jag gör ngn gång i månaden se nedan:

1. Stor take away Te från da matteo

2. Promenix upp mot magasins gatan in på små gatorna och upp till prickig katt

3. In på Iems och vidare till Marrakesh

4. Sen till grönbergs interiör,,,,, ååhhh my god jag vill bo där !

5. Ner till engelska tapetmagsinet och vidare till små butikerna Milk and honey Casa Linne osv.

Denna rutt kan jag verkligen rekomendera om man vill se lite annat än NK och Nordstan !

Solen skiner och alla människor blir lite vackrare och gladare inkl. my self
Kramen



090401

Grattis Cia !

Hej hej hallå idag fyller vår Cia år, vi firar henne genom att gå på datorkunskap med avenyakademin 0745.
Är det en present egentligen ? Nej men vi har jätte kul här ! Avenyakademin har suveränt lyckats få bidrag till att utbilda alla företags personal som är med i avenygruppen, sjukt bra ! Vi blir kompetenta och får träffas och nätverka lite vi har jätte kul.
Nu blir det en sväng på stan med lite te i handen och solglasögonen på näsan  SEE YA !

Kramen

RSS 2.0