2010-12-29  Året lider mot sitt slut och j...

img_7319 (MMS)

2010-12-29  Året lider mot sitt slut och jag ser fram emot 2011 otroligt mycket ! Det känns i hela kroppen att det kommer bli ett toppen år !!!! Vi går in i år 4 enligt numerologi och jag håller på att läsa om 4 :ans betydelse, sitter även och filar på mina nyårslöften framför brasan  Kramen


2010-12-28

Shopping i Sundsvall : )

Min man och jag har en tradition att alltid åka och shoppa lite i Sundsvall när vi är här över julen, vi käkar gott och myser i butiker hela dagen. Så imorse åkte vi till S-vall för att shoppa loss lite men det blev tyvärr inget handlat alls !!!
Vet inte vad det berodde på men jag och min gubbe tappade lusten totalt när vi promenixade runt i affärerna, detta fick ju mig att tänka på hur viktigt det är att skapa en bra stämmning för kunden i butikerna så att de känner att de vill handla........ Så det sitter jag nu och funderar på hur man gör på bästa sätt och vad är det som väcker köpsignalerna ? 

Personalen självklart grym, men alla sinnen behöver komma till freds och lite adrenalin skall väl pumpa för att kläderna är sååååååå znyyyggga ?? mmmmm det är mycket man skall tänka på för att det skall blir helt rätt : )

Ja annars är det nyårs kläder som är högaktuellt just nu bland alla 4 systrar utom för mig, jag är sååå lycklig att det redan är fixat och klart ! min fina svarta långa spetsklännng och röda svin höga pumps kommer sitta som ett smäck ; )
Imorran bitti skall jag och yngsta syster köra en repa i Härnta city för att hitta hennes klänning till Nyår jag tror vi kommer lyckas skit bra !!!

Min klänning : )


www.sweetstar.se

kramen

SMS-inlägg

img_0075 (MMS)


Imorse vaknade vi till doften av detta nyb...

img_7077 (MMS)

Imorse vaknade vi till doften av detta nybakade bröd : ) super lätt recept , prova ni kommer älska det ! Kramen


Nu har SJ verkligen lyckats ! Att förstöra...

Nu har SJ verkligen lyckats ! Att förstöra julen för så många är inte klokt tycker jag, vi är ett väldigt modernt samhälle med hög arbetslöshet så varför tar inte SJ in x-tra personal under dessa veckor när de kör med ett tajt kör schema ? Ja många funderingar föds när ngt sköts dåligt, men imon är det julafton : )


Gubben är i säcken ;) nu drar vi endast 45...

img_9276 (MMS)

Gubben är i säcken ;) nu drar vi endast 45 min. Försenade ! Kramen


Kläder , paket, skor, ungarna och gubben ä...

img_5299 (MMS)

Kläder , paket, skor, ungarna och gubben är snart nerpackat ......


Det är mycket just , därav kass uppdaterin...

Det är mycket just , därav kass uppdatering !!!!!God Jul alla fina Kramen


Sara Dawn Finer i morgon rutan !  Vid fruk...

img_0127 (MMS)

Sara Dawn Finer i morgon rutan !  Vid frukosten imorse kollade jag 4: ans morgon program och ser Sara Fine med smycken som vi har på Sweet Kuuuuuul tycker jag :)))


2010-12-18

Hej Lördag !

Stressig dag i butiken och vi har nästan sålt slut på alla halsdukar som kom i torsdags : )) Det är ju bra men shit vad synd att jag inte beställde in fler !!!!!!!!!!!!  Julruschen har satt igång på allvar och jag är super lycklig över detta för det är så kul att få träffa alla sina kunder och önska dem en god jul, att få lyssna på julmusik varje dag dricka glögg och käka pepparkakor tjoooooooooodlihooooooo : )))))

I morgon jobb igen från kl 11-16 i Kungälv det blir till att hämta upp lite nytt från GBG för det har visst kommit ngn kartong till butiken igår,  hur går det för er med julklapps inköpen ??? SJälv har jag köpt ngr men har 3 kvar som jag inte vet alls vad det skall bli ,,,,,bläää urk gillar inte att leta och söka.

vill bara säga en sak nu !
GOd natt kramen



Idag gjorde Hanna sista praktikdagen !!! J...

img_5721 (MMS)

Idag gjorde Hanna sista praktikdagen !!! Jag kommer sakna dig fina Hanna du är så duktig och helt underbar tjej. Som tur är har jag paxat dig för framtiden och vi syns snart igen :) tack för 4 roliga trevliga veckor du är bara bäst


Desigual kappan för våren !!!!

img_3772 (MMS)

Desigual kappan för våren !!!!


Underbara Lipsy som kommer till SWEET i vå...

img_6318 (MMS)

Underbara Lipsy som kommer till SWEET i vår : ))


2010-12-16

Hej Hopp : )
I denna vinter yra vill jag bara visa vad som kommer till våren för jag längtar till sol och varma dagar : )

SMS-inlägg

img_9408 (MMS)

Denna underbara Skinn jacka kommer i vår (feb) den är såååååå znyyygggast : )


2010-12-15

Go kväll !
Rött vin, FB och Youtube kan aldrig bli fel : ) hittar så mycket bra musik från den gamla goa tiden, minnen kommer och jag skrattar ...... En gammal älskad vän till mig skall flytta hem till vår hemstad efter 12 år i Stockholm och det har fått mig att tänka mycket på hur det var när vi bodde i Norrland, hur unga vi var när vi skaffade egna lägenheter och jobbade heltid redan vid 18 års ålder. Vi hade så kul och vi gick igenom så mycket tillsammans vi stöttade alltid varann i alla beslut till och med när det var livsavgörande, vi fanns båda vid varandras sida när vi stod inför nya utmaningar som fick magen att vända sig ut och in av nerver som bara ville skaka sönder kroppen.


Ja herre min tid vad vänner är viktiga i livet, när vi var unga lyssnade man och tittade på varandra med stora ögon av nyfikenhet hur skall detta bli ? vad kommer ske om hon gör så ? Aldrig att man kom med ett råd eller en "-Jag tycker ..." utan man stod där naiv och nyfiken och trevade sig fram på känsla till att stötta varann i livet.

Idag vid 35 -års ålder kan jag ge råd och tycka lite i frågor men försöker fortfarande låta den egna individen ta sina beslut, man har sig själv närmast : )
Samtidigt har man ibland lätt att ta till fördomar och dra förhastade slutsatser i frågor. Jag kan i ärlighetens namn säga att jag Vet inte riktigt hur jag ser på mig själv idag ?


Livsformen har förändrats plötsligt och jag håller på att växa i ett par nya skor ..... så känns det ; )



2010-12-14

Hej och god kväll !
Sitter och fryser i soffan är så trött på att frysa hela tiden !!!!!! jag fryser på jobbet, fryser i bilen, fryser hemma fryser konstant och det är irriterande. Det värsta är ju att jag är frysen även när det inte är minus grader, jag fryser på sommaren oxå så detta är helt fruktansvärt för mig buhuuuuuu...................
Nog om det ,  Kollade ni på svenska hjältar igår ? Vilket fantastiskt program ! Jag grät floder och tycker det sprider en härlig och positiv medmänsklig känsla & tanke precis vad vi behöver, jag tyckte att Sussie va helt fantastisk och jag skall skänka lite pengar till hennes Barnhem.
www.svenskahjaltar.se
Imorgon skall jag jobba i Kungälv hoppas att de nya handväskorna kommer ! de är såååå fiiina och vi skulle fått dem för längesedan men tyvärr har det varit leverans problem : (
Igår tog jag en riktig EGO dag och efter lunch gjorde jag bara saker för min egen skull , strosade i favorit butiker på Linnegatan, käkade wienerbröd och kollade på TV mitt på dagen. Det kändes nästan som jag gjorde ngt förbjudet : ) hahhahah jag kikade faktiskt över till grannen när jag satte på TV:n för att försäkra mig om att de inte såg vad jag gjorde ....hahahah jag är ju helt knäpp snacka om att jag behövde slappna av lite : )))) Idag mår jag prima igen och är riktigt sugen på att gå ut för ett glas på lördag, träffa lite vänner och bar hoppa på avenyn.

Kramen

2010-12-13

Firar lucia med mina älsklingar nu på morran i Kyrkan och det va riktigt stämmningsfullt : ) Men resten av dagen skall jag bara skämma bort mig själv faktiskt !!!
Tror att man jobbat lite för mycket när man tycker att det är irriterande att små prata utan att ta viktiga beslut, när man inte kan uppskatta en trevlig lunch utan att känna att man är oeffektiv, när man helt enkelt inte låter hjärnan vila några sekunder av dagen utan den går på högvarv 24 h varje rörelse varje ord skall vara av betydelse 8 I.
Nä idag skall jag varva ner och reflektera över var jag är i livet och vart jag vill vara.............
En fin person frågade var jag ser mig själv om 3-5 år och det kunde jag svara på utan att behöva tänka 2 ggr. Svaret kom från huvudet men när jag tänkte på det efter vårt samtal så säger hjärtat ngt annat, det är ju inte bra !
Min livsfilosofi är ju att leva och må bäst när hjärtat och huvudet är överens ? Dax att leva som man lär.......!

Hmmmm... ja det blir lite av tanke nöten idag eller kanske vi struntar att använda huvudet och bara ÄR & MÅR hela dagen ; )
jag längtar så till julen när jag skall vara med min härliga knäppa familj i Norrland. Mina älskade syskon och mostrar, mor & far, mormor hela tjocka släkten alltså !!!!
kramen

SMS-inlägg

img_1800 (MMS)


2010-12-12

Söndag och jag jobbar !

Idag jobbar jag i Kungälv eftersom vi har öppet söndagar i december 11-16 härligt härligt : )
Igår va det soffan och Så mycket bättre följt av SATC till kl 0100 sen bums i säng snarkandes till kl 0900 imorse när jag stressade iväg till jobbet och fastnar i en poliskontroll : ( som tur va gick det bra behövde bara blåsa !!! puuuhhh !!! Blev dock lite försenad och fick köra som en dåre till Kungälv .........................................................


Vi har erbjudande på Ed Hardy skorna just nu om ni är sugna på att fynda :: )))

Tankar och käkar banankaka !!!!!!! Äter vä...

img_3204 (MMS)

Tankar och käkar banankaka !!!!!!! Äter världens godaste banankaka medan  jag tankar bilen full , säger det ännu en gång - Anita ! Du är bara helt underbar pössssss


2010-12-04

Lördag kväll helt underbart !

Sitter i soffan och dricker lite Amarone vin med min kärlek , vi är helt färdiga efter IDOL på Scandinavium igår kväll :) En fantastisk kväll med barn, kändisar god mat och massa prat. Är så näjd att Jay gick vidare han är min favorit , är faktiskt biten av hård rock just nu och kan inte lyssna NOG på Volebeat Fallen som är absolut grymmast just NU !
Vi har börjat få in gobitar i butikerna för julhandeln och fick veta att väskorna som vi väntar på kommer i veckan ÄNTLIGEN !!!!
Ha en underbar helg nu PÖSS och
kramen
http://www.youtube.com/watch?v=VBaVlDIMKCU&feature=fvw

RSS 2.0