Senaste

-Torsdag är det nya lördag

-Guud du är så 1900

-More is more

Planer är inget Planering är allt



Gammal !

Ja igår hade vi ett litet möte med Sweets personal, vi har en ganska hektisk period framför oss och planer är inget planering är allt.

Efter ett super effektivt möte på 1,5 h så måste man ju ut och käka god mat och dricka vin, vi hade bokat bord på Incontro (var ganska exated för vi älskar Incontro och Lena men har aldrig ätit deras Ala carte. )
Jag och Cia travade in för att hänga av jackorna medan Linda & Tina sög i sig nikotin och frös (normalt)
På vägen mot garderoben säger Cia -Skall vi hänga på samma?  -Ja, visst svarar jag helt naturligt.
Vi tittar en sekund senare på varandra och fnissar -Man kanske inte gör så längre?  Herregud ,, Där står vi 33 & 40 år och skall spara in en 20 lapp?? Man gjorde ju så när man va yngre och inte hade så fett med cash. Tjejen i garderoben hade minen i fejjan "kärringar" och hånlog när vi bestämde oss för att hänga in var och sin jacka.

Första intrycket var en ganska spännig servis som glodde på oss när vi kom ( eller var de helt slut efter att Park Lane s personal fest drog vidare??)

Menyerna slogs upp och jag undrade om det fanns menyer på svenska istället för franska i min lilla hjärna, och inser att det bara är väl valda ord ur akademins ordlista språket som menyerna är skrivna med. HAHAHidddi

I detta vakum förtsätter kvällen. När Tina ifrågasätter vad en oxsvans är var jag rädd att servisen skulle ta oss i örat och slänga ut oss för hennes blick blev svart....  Tina ursäktar sig lite med -Man vet ju aldrig ibland skriver de oxsvans men det betyder något helt annat. (Guuud vad gammla vi har blivit) Vi andra garvar halvt ihjäl oss i smyg, för den onda blicken slappnar inte av nej nej hon tar vår beställning med en skarp ton.

Sen flyter kvällen på och jag dricker nog för mycket vin för jag har lite luckor ang. samtalen kommer ihåg att jag skrattade jätte mycket och kan tyvärr inte förtälja om vad för jag kommer inte ihåg ,riktigt men kvällen var nog bara magisk av den alltid vackra Linda vår klippa i Kungälv, av min stört sköna kollega Tina som vet när en vass kommentar biter bäst och
av goa Cia som har mer Stil och klass än hela Kullavik . Thanx babys för en trevlig kväll


Helgen

Nu måste jag berätta lite om min helg som svischade förbi som en kall hink i fejjan,

fredag kalas hemma hos familjen Failey hur trevligt som helst deras stora pojke Alladin fyllde 18 år och det va god mat och vin. Hur svårt var det inte att hitta en present till honom ??? Sketa svårt kan jag berätta men till slut hittade jag en Bondelid tröja som va ny för hösten tyckte den va schysst så jag slog till på den. Stressade sedan hem för att fixa mig lite lagom mkt, trodde i min naiva hjärna att när min man sa att vi skulle gå kl 1930 så skulle vi verkligen det. När tror ni han kom hem efter sin träning?? Långt efter att jag redan dragit till kalaset käkat där och tårtan skulle fram DÅ kommer my MAN ... helt otroligt han är helt   ###%6(/8))9)))) piiiiiiiiiipiiiiip.... knasigt. Efter 2 glas vin och super trevligt började folk dra sig hemåt så vi gjorde som dem lullade iväg nöjda.

Lördag jobbade i Kungälv till 1500 stressar för att hämta min mans gudbarn för att barnvakta över natten till gullungarna Nicola och Milla, körde Bobbo & Wera till bröllops fest och sedan hem för att fixa middag odyl. Kl 1920 kommer mannen hem och vi tar en promenad till 5gott med kidsen för lördags mys. Ingen av ungarna ville gå hem så det blev till att kånka på axlarna och hänga gnälla och lipa gud vad mysigt det är med barn speciellt 4 st samtidigt. MYS MYS
Sen lägga barnen som var fantastiskt snälla och goa, sätta sig framför TV glo lite apatiskt för att sedan gå in i coma och släpa sig till sängen. 

Söndag morgon fixa frukost klä på 4 ungar grundmåla del av huset köra mamma till tåget puuh,,,, nu är kl 1300 hur fan gick det till??    Är helgen snart slut ???

 

Nytt i butik



Kolla in vilken snygg väst som kom idag !! Det är en vila och kostar 299:- 

Snygg topp

Hallå ,, kolla in vilken snygg Ed Hardy wanna be topp jag hittade på Zara , sjukt snygg. Efter att ha sprungit gata upp och gata ner i Göteborg och guidat runt mamma i alla möjliga inredningsbutiker så fick vi sug på lite kläder. Då sprang vi in på Zara och fyndade denna topp 149:-

10 feet

Jennifer la ett ord om vilka jeans som skulle tas in till våren. Jennifer tyckte till lite oxå !!!


Näset dagen

Kolla in våra snyggingar som ställde upp på näset dagen och sålde lotter och visade samtidigt upp våra FINA höst kläder, en stor eloge till Jennifer,Josefin,Josefin,Sofie det blev många J namn hiihhi. Tack fina tjejer för att ni bara var så duktiga kramar Sweet




10 feet

hej hej hallå !!

Fredagen var en underbar dag, jag och min kollega startade den strålande höst  morgonen med en kaffe latte 0900  på mysiga Da Matteo sen knatade vi iväg för att kolla in en super hemlig sak ; ) som vi återkommer om senare,,,,,
När det ärendet var avklarat stack vi iväg till Sweet Chalmersgatan 17 för att träffa 10 Feet och beställa jeans med leverans jan-feb. Den nya agenturen som har tagit över 10 Feet är super trevliga och proffsiga vi fick se de nya olika modellerna och snackade lite strunt. Ni kan se säljarna Malin och Claes på bilden här, kolla även in några av de naajsiga jeansen vi beställde. Sweet är stora fan av 10 feets jeans. Personligen tar jag nästan inte på mig andra jeans, de sitter skit snyggt och kvaliten är riktigt bra. De svarta strech-slim som jag köpte för 5 år sen är still going strong.

klänningar

Skall på Middag på lördag och fick in dessa i butik igår, klockren tänkte jag för Näsets klubbmiddag. Vem vet kanske kommer det ngt mer idag?? Skall börja med att prova hur den sitter. see ya

lila



lila och röd

grön


Snygg klänning!!

Igår fick vi in nya klänningar från Vila , så fina de är eller hur ? Jag skall absolut ha på mig en sådan till middagen på lördag. Undra om jag skall ta den lila eller den gröna ?? Ja stora problem vilka skor passar bäst till?

flaggor

Idag har jag fixat med mina flaggor som jag beställde för några veckor sedan, de är roliga eftersom man själv byter budskap i en slags plastficka och kan därmed förnya sig ständigt, kul tycker jag vad tycker ni ??





NYTT I BUTIK

Nu skall jag gå och packa upp massor av nya varor som Flygfrakt precis dumpade på mitt butiksgolv, hoppas det är massor av roliga toppar och strumpor det behövs just nu. Vi höres om en stund !!!

mera bilder


Höst Jacka

En underbar kappa från Desigual har inkommit i butik som jag bara måste visa för alla som är mode intresserade. Med en klassisk cut och underbara detaljer som pryder delar av jackan blir den lätt snyggast i höst tycker jag vad tycker ni ??

Kramar Sweet




Höst jacka


En dag i butiken



I dag har jag haft en skön dag i den lilla butiken inne i Göteborg, vi öppnar kl. 11.00 tom. 18.00 så det blir ingen stress dessa mornar. Som vanligt börjar man med att städa och plocka och första kunderna börjar trilla in. Det är alltid lika trevligt när det kommer kunder som har handlat inför helgen och de kommer ner och berättar vilken succe deras outfit gjorde som de inhandlat hos oss. (MMMMmm då myser man och blir lycklig) Jag och min kollega har suttit och funderat över vilka grundvärderingar vi har i företaget och den första och största blev att vi alltid skall känna att vi tycker det är kul att göra det vi gör. Det är mycket planering som skall göras nu under hösten och det är så skönt att fått gjort det nu i helgen, vi satt hemma hos min kollega i hennes nya superfina hus fantastiskt!! vi satte oss på lilla altanen och eldade i kaminen medans vi spann våra planer inför höstens race. Det blir till att köra igång en liten kampanj med våra fina påsar som alla får när de handlar hos oss, vi skall ha ett litet jippo under Näset dagarna som är nu på lördag 13/9 mm. mm.





RSS 2.0