Snygga tjejer

Hej hej hallå !

Nu har vi haft en modevisning hos Josefssons skor. De hade sitt Jubileúm i torsdags kväll och vi på Sweet var inbjudna att visa kläder ,, jag fick lov att rycka in personligen vi behövde lite mulliga modeller hahahha... Jag står i mitten och den mörka skönheten är Ronak och hon som skrattar är Tessa (världens bästa,snyggaste och roligaste Tessa) Den 27 okt. skall vi visa trender på Casino Cosmopol skall bli super kul Tjoho !!!!!!

Ja annars kan jag berätta att det rullar in den ena ursnygga party klänningen efter den andra ååå hösten är festernas tid. Skall själv på kalas nu i november och planerar att ha en tyll kjol på mig med korsett topp nice :) 
Känner väldigt starkt för Gothic style just nu den kryper på och jag gillar kan vi säga, har inhandlat en svart blank tajt liten jacka idag som skall premiär visas imorgon till jobbet den är så snygg, fixar in en bild imorgon bitti när jag är all dressed up for work. Nu i helgen hade jag planer att ta ut min kärlek på middag men han skall jobba :(  han har fyllt år och inte blivit firad ordentligt. Han fick ett par gööör snygga Replay mc kängor i present alla fall. 
Sitter i soffan och är väldigt osnygg just nu trött som en död men lycklig, puss och kram go natt 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0