090630

Hallå !

Gud vilken härlig värme, men aj vilken stark sol man bränner sig vääldigt lätt.

Vi har fått hem jeans kjol från Vila för fantastiska 199.95 :-    de sitter perfekt och är användbara hela hösten oxå.

Det är ju ett problem varje morgon vad man skall ta på sig i detta tropiska klimat, för vi har ju ingen siesta utan skall jobba hela dagen i samma kläder utan att duscha och byta om. Röstar för att införa siesta hela Juli månad ----JA !!!!

kolla in kjolen ; ) välkommna :



kramen

090629

Lilla S Fyller 10 år !

Ingen vanlig dag utan Prinsen fyller 10 år idag ! herregud vad tiden går fort och vad stora de blir över en natt .....
Idag kommer det lite familj och vänner på mat och tårta, sitter och funderar om jag verkligen skall baka chokladtårtan eller köpa den ? Hmmmm det är ju fint väder och solen har jag inte sett alls.
 
Morgonen började med att Lilla S fick paket och fika på säng ; ) Hans favorit fika = Färsk baguette, skagen sallad och Brämhults jos ( Hallon& Jordgubb)  Han fick öppna mormor och morfars paket på morran som innehöll Rock Band ,,, ojojoj vad glad han blev nu rockar han för fullt och spelar på trummorna verkar allra roligast.

Ja vi skall se vad jag hinner med idag vi höres 

kramen

090627

Hallåj !

Lördag och min lilla tjej jobbar med mig idag ! Nu har Tina packat och drar snart på semester

-So long Tina, vi ses om en månad ha det underbart !

Om ni sett hur speglarna ser ut hos oss i k-älv ibland så är detta svaret : Lilla F



kramen

Sverige sverige

Heja Heja !

Nu håller vi tummarna och jag följer straffarna på TV:n (mina killar är på matchen) vilken upplevelse de får 
Måste ta mig ett glas vin och koppla av lite det har varit en stessig dag med många härliga kunder.
Vi fick in så fina Rockiga leggings idag som ni måste kolla in om ni har vägarna förbi, ha en härlig fredag

kramen

090626

Idag är min förlovningsdag !

Ja nu i år blir det 11 år sedan jag träffade min älskling, vi förlovade oss för 10 år sedan och jag kan löjligt men sant erkänna att jag är kär i min gubbe ännu. ( Vissa dagar ) Puss älskling !

Jag har lite blandade känslor idag när jag fick den tråkiga nyheten att Michael Jacksson dog idag, herregud min stora ungdoms idaol,   King of POP är borta helt fruktansvärt ! 

Han kommer att trivas bättre i himlen tror jag för han var nog aldrig riktigt ämmad för jorde livet, Han va ju en gud !

Sen är jag så glad för att jag ÄNTLIGEN har hittat mina skor och klickat hem dem en gång för ALLA ! De är mina jag äger dem och jag har små fjärilar i magen bara jag tänker på dem, har gjort en heders plats i garderoben för dem 
ÅÅÅhhh Härliga lycka kommer ni ihåg när jag skrev om dem i Mars ? Då hade jag letat i 2 månader så ända sedan januari har jag försökt få tag i dessa BABYS och om några dagar dimper de ner i min brevlåda :


So long en underbar dag väntar utanför dörren 
Kramen



090625

Härliga värme !

Hej hej hallå , här har vi typ 100 grader varmt men ler ändå för jag nästan börjar känna mig lite små full av värmen.
Ännu en underbar dag fast jag har lilla F hemma som är sjuk, hon har fått schok-allergi av solen!
 
Herre min tid kan man lugnt säga...... hon har varit vaken hela natten och svullnat upp i ansiktet och händer ser ut som en liten bulldog fast ännu sötare ; )  Så trötthet och värme går inte så bra ihop därav min groggyness.
Fläkten går på högvarv och alla vill ha shorts och linne livet är väl underbart ?




kramen


090624

FYI !

Så är sommaren här på allvar ! Nu är det bara att raka benen spraya lite BUS och dra ner till badet.
Idag är ju min sista lediga onsdag för sommaren, jag kommer nu vara ledig på måndagar över Juli, Vi kommer även att stänga butiken i gbg mån-tis och ha öppet ons-lör 12-18 fint va !

Lite ledigt behövs ju när vi har en så lång vinter, jag är på riktigt sommar humör idag och va upp till fiske bilen och handlade in härliga räkor och blåmusslor till en god skaldjurspasta med ett glas vitt vin till ikväll ; ) Frestande? Ja kolla in för arbetet hela huset doftar underbart 




Visar slut resultatet senare
Kramen 

090623

Nu skall ni få se !

Jag har haft mitt hemliga möte idag och jag kommer skvallra NU

Vi får in Ed Hardy nu i höst !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vi är så glada här på Sweet för detta så vi ropar HURRA HURRA HURRA
kolla in lite av go bitarna som kommer i November



Nu knasar datorn ni får se mer på Torsdag

kramen



090622

Hej Igen !

Nu är vi tillbax från Hufvudstaden, det har varit en super nice resa ! 

På midsommar afton kom vi fram till Syster Maja vid 16.00 och det regnade så vi insåg sanbbt att det inte skulle bli ngt. skansen. Vi började istället fixa med mat och baka midsommar tårta odyl. Vi bara myste och donade omkring hemma hos syrran, lillasyster Frida va ju oxå där så hon busade med ungarna en del. Hela helgen va lugn och trevlig och hotellet vi bodde på va kalas bra tror det hette Scandic Ariadne nere vid Värtahamnen, vi käkade frukost på terassen och hade havsutsikt ,sängarna hade Elhissar så det va ju jätte kul !!!! hihihi

På lördagen gick vi till slottet för att kolla in Skattkammaren och hovsalarna ni kan bara tänka er hur impad lilla F va ! Hon ville oxå ha sådana kläder och prinsessa kronor. Vi promenerade i 9 timmar runt överallt och till slut till skansen för att möta upp systrarna och gå ännu mera. Skansen är ju som Slottsskogen fast du måste betala så jag är inte imponerad ett dugg ..... tråkigt för inga djur va framme och terrariet kostade mer pengar hel knäppt. 

Idag har varit en lugn dag och imorgon har jag ett hemligt möte kl eftermiddag, så kolla in bloggen på kvällen för att se vad jag haft för mig !!!

Kramen 

090618

Torsdag !

Vilket väder ! Vaknade i morse av att det smattrade på taket av regnet, ganksa mysigt faktsikt ; ) Tills jag kom på att ungarna skall till fotbollslägret,,,,, stackars krakar spela fotboll i galon byxor hihiihihi. Eftersomn vi inte hade bråttom låg jag kvar och glodde i taket lite och ganska snart hör jag små fötter komma och bombarderar sängen. TJOHO GOD MORGON , friden va över och kuddkriget bröt ut hahahhah ungar ........

Nu är jag i K-älv och det blåser och regnar, jag hoppas morgondagen blir fin så vi kan dansa runt midsommar stången på skansen.

Nu skall jag jobba lite med webbshoppen solong kortkalsong
kramen

Go kväll !

Dagen ......

Dagen har varit härlig och fylld av intressanta möten, utbildningen gick fint fast jag höll på att somna ett tag.
Sen på ef. åkte jag och min R ut till freeport för att shoppa tränings outfit till mig. guud vad Freeport vuxit och blivit kul !
Massa nya affärer som jag missat, senast jag va där är nog ett år sen. Vi strosade omkring och kollade in både Adidas och Nike, det blev på Nike jag köpte mina grejer endast för att personalen va såå trevliga. Mitt mission va att handla super billigt bara för att som min man sa - Lägga grejerna i garderoben.! Ha det skall han få för men bara för att om det inte kommer användas flitigt så grämer jag mig inte så mycket ! Som över träningskortet på Gymnsaium för 5000:- som nyttjades 1 gång.
Inte bra !!!!


Så detta shoppade jag för totalt 585:- vilket super kap eller hur ? 

jogging skor 300:-
Brallor 120:-
Sport BH 120:-
Tröja 45:-




Tycker redan jag ser smalare ut eller hur ? 
Min lilla F sa till mig - Ska DU va en sån där sportig tjej nu mamma ? 
Ja vad svarar man på det? För tillfället i alla fall JA

kramen

090616

hej kära fina Ni !

Sitter i soffan lite apatisk efter en hektisk dag, åhhh  tänker att imorgon är jag ledig ........ Med ledig menar jag 
kurs kl. 08.00- 12.00 Slänga massa skräp och ha ett möte ang. Näset dagen hemma hos mig på kvällen. 

Ja jag kan bara inte låta bli att engagera mig i saker, Nu är Näset dagen nästa projekt som skall ros i hamn, det är mina ungar som spelar i föreningen och föreningen är helt underbar. 
Såå många trevliga männsikor som lägger ner tid och engagemang (pengar)  för något helt ideellt,  det skapar en väldigt positiv energi vill jag lova.
Så nu skall jag + några andra själar sätta våra kloka huvuden i hop för att skapa en Näset dag ni aldrig tidigare skådat,,,,,,,,,
Ni kommer få höra mer om det senare.

Nu då inför midsommar har jag jordens problem vilken klänning jag skall ha på mig och vad blir det för väder ? 
( Jag skall ju till Hufvudstaden)

 Min lilla F vill ha sin jul klänning !?? ja hon menar att den är såå vacker eller skall hon ha en ny . Dagens ungdom ; ) Kanske kan man hinna till Kungsmässan i morgon och kolla om Zara har nått till barnen jag skall ändå byta mina löpar skor jag köpt där. Så får det bli ,, natti mina kära

Kramen

090616

Desigual har kommit !

Hej hopp go morran, Desigual har anlänt till butiken och jag kan lova att det va schyssta styles för midsommare som kom. Skall ni ha något får ni lägga benen på ryggen först till kvarn, djungelns, st;rst g[r f;rst osv. 

nu knasar mitt tangent bord . Allt blir knas n'r Desigual anl'nder

kramen


090615

Hej kära !

Sorry för bloggtorkan, den har varit x-tra lång denna sväng men nu är jag tillbax.

Idag måndag fick jag ordning på butiken efter 15 kartongers leverans i fredags kl.1700 , åååhhh sååå kul att få 15 kartonger på en fredag när man laddar för att gå hem och göra lite helg mys, det va bara att hugga i och fortsätta på lördagen. Mycket fint har kommit och butiken är proppad med snygga grejer, alla kunder berömmer oss och handlar som bara den. ( KUL ; ) 

Veckan blir en kort vecka och jag skall åka till Stockholm med familjen för midsommar firande skall bli gööör sköönt ! Mina gos ungar ser fram emot att träffa sina mostrar där uppe och gå på skansen. Nu skall jag försöka få i hop morgon dagen har utbildning, barn och fotbollskola på schemat mellan 08.00- 10.00,  - Har någon en kloningsmaskin jag kan låna ?  Shit vad det kan bli mycket på en och samma gång ibland som tur är har jag goa vänner som gärna rycker ut och hjälper till när jag lyckas göra trippel bokningar hihihih. Vi höres imorran .........

Kramen


090610

Ledig dag med lite jobb !

Ja det va min lediga dag men det blev lite jobb ; ) Bara kul tycker jag, känner mig ledig när jag jobbar hiihih.
Jag har äntligen varit och hämtat upp våra Toms shoes !!!! Ahhh såå bra koncept ni bara måste kolla in sidan 
www.tomsshoes.com 

vi har skorna i K-älv vi har även för män ; ) kul va ! Man vill ha dessa skor dels för att de funkar till alla tillfällen och dels för att när du ser dem så vet du att du har varit akitv och gjort något för en bra sak ! Statement alltså .... jag tycker och hoppas att alla i Sverige kommer gå i dessa skor.  Jag skall premiär gå mina imorgon så då får ni en bild på mina Toms, nu degar jag lite innan jag och lilla F skall baka en kaka. 


Stora kramen 

090609

Hej alla godingar !

Idag är en härlig dag med massor av olika saker som händer , vi skall kolla på ett hus idag, Johanna kommer hit för att plåtas till webbshoppen idag, så att den fylls med nytt nytt !!

Imorgon kör vi igång med REA kolla in annonsen :


 
Hjärtligt välkommna säger vi ! Nu skall jag hänga i ordning butiken inför morgon dagen ,,, PÖSS

Kramen

090608

God morgon !

Har haft lite blogg torka som synes ! Men helgen har varit härlig och jag va ledig en lördag för första gången på länge.
Nu sitter jag på kurs igen, det är del 2 idag och det börjar bli avancerat så huvudet är nära att explodera.

Jag hör av mig när jag är i Kungälv
kramen

090605

Hej Hopp !

Idag har jag börjat morgonen med en kurs i Indesign, det va hur kul som helst nu fattar jag lite vad jag skall göra ju !!
Det va AHA upplevelser hela tiden såååå göööt t att lära sig ngt nytt och utvecklas man känner sig gryym.

Efter jag studerat på design högskolan så lovade jag mig själv att aldrig sluta utbilda mig och det löftet har jag hållt stenhårt, det värsta jag vet är människor som liksom fastnar i ett beetende och inte kommer ngn stans.
Du kanske inte träffat dessa människor på ett bra tag och när ni väl ses så är det samma skämt ,samma beetende och samma samtalsämnen, så allt känns som en gammal äcklig repris som du sett 10 000 ggr och kan varenda replik och du bara veeet hur kvällen kommer sluta !!!!!  hahahhah

Ja så kan det vara, jag är i Kungälv idag och här är det ganska lugnt för alla tar studenten här idag, det tutas och tjoas en hel del kan jag lova !

Så här såg det ut i morse när jag öppnade butiken



härligt hagel hela västra gatan va täckt av snö !

kramen

nya shorts !

Kolla in dessa godingar som damp ner idag !! Blev så glad att de har lite längre ben så inte mina skinkor hänger utanför , hihihi riktigt snygga att ha en högklackad sko till :  Vila shorts 249.95:-


 Jeans shorts 399.95:-


kramen

090504

Trötter !

Ja idag är jag en seg råtta för student uppvaktningen igår blev hur kul som helst ! ja tydligen skall det drickas öl & vin rööj röj osv. (så va inte min student, det va mat, tårta, presenter, niga och fotas) men nu är tiderna annorlunda,,, här satt vuxna och ungdomar och drack alkohol, rökte och diggade 50 cent ihop. Hel ballt  !!!!!

Så hela familjen tog sovmorgon till kl 0900 gött e de.

Tapetseringen gick åt skogen !!! jag började skära i ordning våderna när rakbladet blev slött, istället för att sätta in det nya så tar jag rakbladet i handen och börjar skära. Naturligtvis slinter jag och skär upp fingret ordentligt !!!!! Blodet sprutar ungarna skriker och jag börjar skratta ...... helt knäpp ; ) vi sköljer fingret och lägger is aloe vera och bandage.
Imorse såg det helt ok ut så nu har jag bara plåster ( 2 stora ) 

vi höres under dagen nu kom det massa folk

kramen

090603

Lediga dagen !

hej hej alla godingar , f-låt att jag varit dålig på att uppdatera bloggen men det har varit lite mycket att stå i.
Idag har varit en riktig mys dag, åkte i väg på morgonen för att besöka Santa fe för att kolla in lite kuddar till soffan inför nya tapeten tyvärr öppnade de inte förrän kl1100 så jag drog till IKEA istället drog benen efter mig där lite och bokade in vänninan H för en sväng på Martin Olsson och lunch. Det blev en super trevlig förmiddag och åkte hem för att hämta barnen, lilla F tog med en kompis och stora S påminde mig om utvecklingssamtalet med fröken ! Shit hur kan jag alltid glömma sådant ?  så hem o laga middag och iväg på samtal. S fick fina vitsord och fröken o jag grät lite, 3 år är ganska lång tid och mycket minnen. Hem igen och börja göra sig i ordning för student uppvaktning så snart skall vi iväg med blommor och paket. Visar en före bild på vardagsrummet innan tapeten kommer upp




(Tapeten kommer från Elitis , engelska tapetmagasinet ! ) 




Kramen

090601

1 Juni och sommaren är häär !!!

Åhh underbara efterlängtade, grönskande sommar som äntligen är här och skänker glädje och värme, mmmm jag kan skriva hur många superlativ som helst om sommar och sol. Har haft en underbar helg och festen i fredags va lyckad, Jag tog 10 feet klänningen : O   lyckorna brygga måste ni besöka i sommar och smaka deras goda mat och härliga atmosfär.

I lördags va det helt galet i butiken i k-älv så jag bara hann inte blogga ! Sen hade min lilla son S fotbolls turnering och kom 3:a så lyckan va total. Naturligtvis stack vi hem och grillade efteråt och njöt på baksidan (Inga galna grannar i farten;)

Söndagen va ju morsdag och jag fick fika på säng och present + vacker orkide, gull ungarna älskar att fika i sängen och sen är det bara att bädda i nytt för det är både smulor och lite oboy på lakanen. Ja efter fikat hade jag kraft att börja måla om glasverandan (äntligen) den har varit äckel bajs färg länge nog och nu är den vit och fin !
Senare idag skall jag och lilla F plantera örter och tomater som vi skall ha på hyllor på glasverandan.

Imorse möttes jag av frakt bolaget och det är ju som julafton ! 9 kartonger kom puuh ! mycket roligt och passande till sommar värmen sååå klart , se och njut ! ( Finns i gbg imorgon )



Finns i 2 färger som synes och en vit/grön 299.95:- super stretch sitter snyggt !




Äntligen ! långa linneni 5 färger från vila, kvaliten är super ! 129.95:-



Sommar kjol 259.95:- kan ha högt i midjan eller på höft !



Härligt marint i sommar ! figyr sýdd kavaj, kort i midjan 359.95:-

mer bilder i morgon 
kramen

RSS 2.0