Gröt Frukost!

Ja jag försöker leva ett sundare liv med bra mat och motion, nu när jag närmar mig 33 så har gravitationen tagit tag i vissa delar av kroppen. F-n säger jag bara ! Varför ? Min bild av mig själv är fortfarande 22 år med tajt body !!

Är det faktiskt så att man behåller bilden av sig själv som man var nöjd med en gång i tiden ? Fastnar den bilden i hjärnan och stannar där ? Hmmmm......  ja kanske är det så att den positiva bilden av sig själv slickar egot livet igenom och tillfredställer sig genom en lögn ? 

Nä min självbild måstekomma till insikt:  -Jag har dubbel haka och strlk. 40 se det framför dig Linn ...(Affirmation dagligen) Jag bantar inte jag lever nu sunt och äter rätt på fasta tider och imorse tog jag en lång promenad det är härligt att vara snäll mot sig själv. 



  Jag har fått så mycket nytt i butiken så jag inte hunnit skriva men kolla in bilderna det ligger på web shoppen efter helgen !! Kram

Tjej helgen !

Ja sista helgen i Februari kommer 2 av mina systrar + 2 vänninor vi skall ut och ge GBG en rejäl omgång både shopping och krogen.  Gubben och ungarna skall flytta ut över helgen och vi skall pakta hemma hos mig i 4 dagar, såå roligt det va 100 år sedan jag hade tjej helg. Fick en liten för smak av hur det kommer bli, kolla in vår kompis Jennie som anländer här 26 feb. Har redan förberätt mr Poseidon ; )


Sjukt bra !

Detta är sååå kul att  jag kissade på mig lite.....hihihihihihihi





Tävlings dax !


Jag är med och tävlar i Arandurs fototävlingen där man kan vinna ett presentkort hos tvspelsweb.se. Vill du också vara med? Klicka här.

Stolt stora syster !
 
Jag har anmält mig till denna tävling och mitt bidrag är ett foto som jag tagit på min lilla yster Frida 25 år, hon ställde upp och modellade när vi hade premiär för vår webb shop. Hon blev sååå fin på alla kort att det är helt sjukt ! Vår mor sa
- Nä men det där kan inte va Frida ! ( Hon  är oxå lite knasig men ändå !)

Inte många kände igen henne, inte för hon är ful ivanliga fall men hon har en rockig stil, så denna bild tycker jag speglar henne, visst ser hon ut som en ängel ? hon är världens goaste tjej med det varmaste hjärta du kan hitta ( hon är singel )
Ja det blev en liten kontakt annons nu .......

kram  


Made in Sweden

Ja jag tycker det är ett bra program och att Laila , Bagge och Andreas är goa människor verkar det som.Men jag kan inte låta bli att få bilder i huvudet på att Andreas Carlsson är Gay ! Jag ser han tillsamans med Fredrik Ljungberg i mina tankar ...... ja jag är knäpp jag vet, men jag är lite av en häxa oxå som kan se sånt inga andra kan. ( Svär..) 
Så vi får väl se om sanningen kommer fram ngn dag ...

Annars har jag haft fullt upp i butiken idag *Ler* det är så härligt att få hjälpa tjejer att hitta kläder ,, haft
härliga kunder idag som hittat kanon plagg på rean, som börjar försvinna vi har inga kläder kvar snart HJÄLP !
tur att mässan är nära puuuh! Skall bli as kul att handla in för våren och sommar samt höst. 

refererar till det jag skrev om Obama igår och kan bara säga en sak -Kolla in börsen !!! Sååå jävla kul att det äntligen är lite Bulls market:: I´m all in heheh....

Nä nu skall jag käka mina rester som jag har med, idag blir det lax med ingenting .....( Hård banta inga kolhydrater) 
Har faktiskt tappat 1,5 kilo yeehha det sporrar när man börjat märka av bantningen.
kram på er
Se hela bilden
 

Obama !

God morgon !

Ja igår blev det klart att Barack Obama är USA:s president , guuud va skönt säger jag bara. Han har varit min favorit länge nu och han kommer göra underverk för det landet. Obamas prsonligehet är så äkta och hans engagemang verkar inte ha några gränser samtidigt som han inte blir en mespropp, (tuff balans att både ha hjärta och hjärna) 

Han kommer vända den dåliga trenden känns det som även om det kommer ta tid ! USA är ett så nedgånget land på många sätt inte bara ekonomiskt utan mänskligt oxå, tänk bara alla projects som folk forslas till när man inte vet vad man skall göra av dem ! Där växer barn upp runt droger och kriminella och får en vriden syn från tidig ålder, självklart kommer de inte ge samhället annat än trubbel tillbaka som tack så jävla mycket för hjälpen. Alla barn föds oskyldiga och vi skapar dem genom att ge en ohälsosam miljö från födseln. 

Vi föds som original och dör som kopior

Så sant, jag är ännu lite original men måste säga att min uppfostran speglar många beslut jag tagit i livet och det är jag glad för.

Jag jobbar i Kungälv idag välkommen förbi och tjingsa  !

barack-obama-is-on-fire.jpg


KLART

 

Vad tycks ? Jag är jätte nöjd 

räknare

<a href="http://www.utvecklarna.se/" target="_blank"><img src="http://www.utvecklarna.se/op/counter/81" border="0" alt="gästbok och besöksräknare" /></a>

Mitt Bord

Nu har jag målat boret ett varv och skall måla igen i kväll , det är en himla lång tork tid hatar när jag måste vänta !!!


Men det blir så fint, som nytt !!!

vi höres snart kram 

Idrottsgalan !!!

Satt och kollade på idrottsgalan igår och zappade lite mellan kanaler, tyckte inte att idrottsgalan va så bra , jag messade till min man som satt på galan och undrade om han hade tråkigt ? Jag fick till svar att 

-Känslan som är i Globen förmodligen inte nådde genom rutan, för det var en mäktig upplevelse, svarade han. 

Okej tänkte jag och kollade mer härvarande på Idrottsgalan och snart rann tårarna ner för kinderna ...... Oj vilka prestationer tjejerna och killarna gör började jag tänka,  insåg att maxa sin kropp till det yttersta för att kunna prestera inom div. idrottsgrenar måste vara ngt utav det svåraste som man kan göra, ( Jag som inte knappt klarar att gå ner 5 kilo)

Hur som haver var Carolina Kluft bäst !! Hon var ovanligt vacker hade snyggast kläder och höll ett underbart tal (Lille-skutt liip i soffan.. ; )  

Jag tycker dock att Kallur borde vunnit Jerring priset ! ( Hon hade snyggast frisyr oxå)

Anders Hägg tlf. VD svenska spel fick inte sagt mycket och ändå skänkte de 1,3 miljarder ! Hmmm 
Ordförande som emot tog priset måste byta frisör kunde inte sluta störa mig på att hennes hårspännen som syntes överallt och att frisyren var ihop slängd på 2 minuter ,,, Allvar ! fixa till dig lite ! 

RIGHT !


 

Nice !

306b3d6bd4b33dbccf0ba70d7a7ce263.jpg


Hårband

Ja målandet är igång men jag pausar lite för att kolla in iddrottsgalan och skriva lite om dessa underbart snygga trendiga hårband som är såååååå coola .

hair_12639792_12693276.jpg

 

 

Jag älskar dem de finns i alla möjliga färger men favoriterna är guld och silver för min del !

 

 

 

 

 

 


Bord

Ja nu har jag grundmålat bordet som tidigare  var i mörkt trä och skall snart börja måla det halvblankt svart 

Spännande ! hörs snart 

Mitt bord före !

[image-upload-123-758937.jpg]

Bloggkartan ....

Ja då ska vi se jag fattar hur detta menades då   http://bloggkartan.se/registrera/12708/kungaelv

eller om jag är helt fel ute kram Banan!

Bloggkartan ....

Ja då ska vi se jag fattar hur detta menades då   http://bloggkartan.se/registrera/12708/kungaelv

eller om jag är helt fel ute kram Banan!

090119

hej !

Vilken låång  helg det varit ! Känns som den aldrig skulle ta slut.
Men äntligen är måndagen och den nya veckan igång.

Jobbar i Kungälv idag och vi har ett rusk väder alà GBG style, en liten summering av helgen då va jobb på lördag sen hem till kära vänner mat och slappade i deras soffa glodde på Guld P3 galan som i mitt tycke va helt värdo. På söndagen blev det till o slappa i sängen fram till 11.00 hur sköönt som helst, lite tapetsering och käk sen in till Linnè för en kaffe med kompis+ barn.  Sen hem och göra mer hushålls sysslor !( MMM inte konstigt att helgen kändes lång.

När jag blev trött satte jag mig i soffan och tog fram ett gammalt projekt som jag påbörjade för 7 månader sedan ,(heheh har några sådana....)

Detta är en kul grej , jag har sparat min sons alla gammla Ralph Lauren tröjor och syr ett lapp täcke av dem, har även tröjor från min man och dotter i detta täcke så det blir nostalgi och minnen i detta överkast ! Min man är en så kallad Polo fanatiker och handlar nästan bara sådana till våra barn så det finns med lappar från tröjor som barnen tog sina första steg i och sket ner första blöjan i, hi hihi.

Ikväll skall jag måla om mitt vardagsrums bord som jag planerat i 2 månader nu !! Ikväll blir det av skall lägga in en bild före och efter jag lovar. 

Nu skall jag jobba lite.... kramar så länge

Elle Galan

ÅÅhhh Yeah !!!

Har invigt fredag kvällen till att följa Elle galan via nätet bloggen de har var inte den bästa men det fanns många roliga tävlingar och lite ditt och datt info som jag surfade runt på www.elle.se, jag deltog i en Decleor tävling som jag sååå gärna skulle vilja vinna.....

Jag började faktiskt redan i morse att kolla runt om Elle galan för när jag gjorde mig i ordning framför spegel med The voice TV i bakgrunden hör jag Josefin Craaford lägga en såå jäkla hemsk kommentar:

- Jag vet inte vad jag skall ha på mig, igår när Katarina var här berättade hon att hon köpt en klänning på REA för 10.000:- som kostat 20.000 kr och den va ursnygg. Jag har letat i hela stan men det finns ingenting och jag tänker minsann inte ha ngt gammalt rea plagg !!!!!

Shit !!!!,, tänkte jag hon bara tvär sågade stackarn som hostat upp 10 000:- för en klänning,,, Sågad bara för att den va på REA !!!!!   hmmm hur ytlig är man då ? 

Hur som haver så blev jag glad när jag såg att Carina Berg vunnit -Årets bäst scen och festklädda

carinaberg


Jag gillar Carina Berg, hon är så cool och verkar ha mer mod än de flesta


Nu en stor god natt kram natti natti

NYTT NYTT

Nya kläder !!!

 Nu har det kommit nyheter i butiken ! Äntligen kan man ju säga för jag är hyfsat trött på rean, även om det finns mycket fina grejer kvar som är VÄLDIGT prisvärda nu när vi har rea.

Men min nya absoluta favorit är denna röda tunika - To die for -

                        

 Den har kommit i 3 färger och kostar 299,99:- snacka om en bra deal -Right ?

Sweet lunch

Hej kära älsklingar !

Har precis hämtat lunch från Kalaya det blev Paneng Gai idag igen, jag bara älskar denna rätt..  Idag va lunchen lite mysigare än vanligt för igår kom en av våra kunder ner med en tulpan bukett bara för hon ville säga att hon tycker min kollega Tini Wini är så snäll åhhhh... vad man blir glad. (jag tog åt mig oxå heheh lite snålskjuts)
Det är så kul när man får sådana gester tyvärr är det för sällan man tar sig den tiden att dela sina positiva känslor för andra. Det skall vi skärpa upp detta härliga 2009 eller hur? Nu skall jag käka så höres vi senare idag kramis





Trööök dag....som man säger i GBG

Ja fy vilken tråkig dag det varit idag, tiden står stilla känns det som. Men för en liten stund sedan kom det ett paket på posten med blusar från Object då blev livet lite roligare.

Tror att det beror på att min man är borta och jag inte kan sova om nätterna som gör att jag är på lite dåligt humör som tur kommer han hem !!!!  Jag liksom ligger och vaktar huset och inbillar mig att allt möjligt skall hända, helt knäpp blir jag.( aLLTså lite knäppare än vanligt då )

Annars så försöker jag fixa med lite papper på kontoret här i Kungälv och det är typ as tråkigt........................  hmmm kanske dags att ändra attityd ??

Ja över till ngt kul nu då.

'Vi skall få en praktikant som skall vara hos oss 3 dagar i veckan i 2 veckor till att börja med, det känns så kul för han skall hjälpa till med vår webb shop som ibland blivit lite lidande när jag och Tini Wini har haft mkt att stå i.  Att det är en kille är extra kul för vi är bara tjejer som jobbbar hos oss,( stackar killen tänker ni ) nä för vi skall vara såååå snälla med honom så han kommer vilja stanna längre hos oss.

vi höres snart kramis

Like likei

Winners never quit and quitters never win. 

(Sweet Crew never quits = winners)

Lördag kväll....

Ja då är den äntligen här lördag kvällen i all sin glans, sitter i soffan med en dator i knäet och min man bredvid med en dator i sitt knä. Vi pratar inte med varandra utan sitter här i tystnad och har trevligt ändå. (Det är rätt skönt må jag säga )

Kidsen ligger i vår säng och kollar på Mr Bean och garvar och käkar godis hör hur de skrattar åt den tokern imellan åt, ja det va den lördagen helt underbart.... Lev väl kära vänner vi hörs snart

Mode + Handboll = SANT

Hej !

ja visst mode och handboll går hand i hand ,,

Så kul att börja morgonen med att träffa 3 super goa tjejer från Kungälvs handbolls damer,  som jag skrev i går så är det Junior SM här i Kungälv i helgen. Sweet har idag klätt och stylat 3 tjejer från Kungälvs HK och vi hade kul kan jag lova, vi började med att prova lite olika outfits direkt när tjejerna kom. 

Jag trodde att Josefin skulle vara enklast men ack så fel jag hade, vi provade 4 olika outfits tills vi hittade rätt. Hon passade i allt men kände sig inte riktigt hemma förrän vi testade Object klänningen och de svarta spets leggingsen (se bilder) Sen när vi kom till sminket valde jag lite rosa toner vad tycks ? Jag tycker hon blev super snygg.... 

Alexandra var den som först hade Object klänningen men fick hon syn på Koola Anna klänningen med fransar och blev hooked.  Så den blev perfekt och nu märkte jag att brudarna ville ha fin klänningar gud va kul !!!
Alexandra har självfall i sitt hår men hade plattat det på morgonen så när vi började styla håret var det en omöjlighet att få volym i det, som tur hade jag min ghd tång som fixade snabbt och enkelt fina lockar som  passade henne perfekt. Vi valde lite bronz rosa toner till hennes make up.

Veronica testade ett par lila 10 feet jeans men när vi såg att de andra 2 skulle ha klänningar så tog hon den urläckra 10 feet klänningen istället. Vi tog ett par svarta nylon strumpor under och det blev såååå fint. Vi valde sen att lägga gråa toner till Veronicas make up för att framhäva hennes snygga ögon.


Tusen tack tjejer för att ni ställde upp och hade en så go inställning hoppas ni säljer massor av lotter
xoxo Sweet




Wow .... Vilka pinglor



Veronica                                     Alexandra                             Josefin

Josefin !


Josefin har en klänning från Object

Josefin fixar lite med sitt hår innan de skall dra iväg........

Kläder



Veronica har en 10 feet klänning & Alexandra har en Koola Anna klänning

Veronica hjälper Alexandra att knäppa sin klänning som sitter som ett smäck !!!   ; )

Fredag kväll

Fredag kväll och jag är helt slut,, fråga inte varför det har varit en lugn vecka. Fick iof sig tråkiga och roliga nyheter ang familjen idag. Det ena var en förlust av min mormors bror och den andra var att min lilla kusin skall bli pappa, helt galet men sjukt romantiskt när man bara är 18 och vill bilda familj. All lycka till er !!

Ja själv är jag lycklig att mina små börjar bli stora för vi har så kul ihop, jag köpte ett klassikt Kina schack häromdagen och vi spelar alla 4 på kvällarna och ungarna vinner snart mot oss  Och JAG är en gammal mästare !!!! Har alltid älskat pussel spel och alla möjliga spel för den delen. I morgon kommer jag att ha 3 modeller från Kungälvs handbolls klubb i butiken i Kungälv. De skall stylas och dressas för att PR oss lite och sälja lotter för sin klubb under Junior SM i Kungälv.   
Jag skall fota massor och skriva om lördagens bravader, nu skall jag rocka lite gammal Michael Jacksson och ta ett glas vin.






NYA KLÄDER

                                                       




    "Bolero Kofta "   399,99:-  Finns även i grå- rosa

Bubblor oooooooooOOOOOO

Hejsan

vad tycks om vårt bubbliga skyltfönster ?? Fick lite inspiration när jag städade undan allt julpynt från skyltfönstren och kom på att vi Bubblar ganska mycket här hos oss ....( mest strunt men So What ! hhihihhahaha )

Har även packat upp nya fina bolero koftor som kom från Vila idag och skyltat om i fönstren med lite vår nyheter.

Vi har snö och minus grader och vår nyheterna börjar ploppa in, hmmm vem vill köpa en vår jacka tro?
Ni kan kolla in Boleron på bilderna och de kommer finnas på webb shopen inom kort  www.sweetstar.se

Jag och min kollega håller på att planera en skit kul grej i slutet av januari för våra kära vänner,,,, det är lite hysch hysch ännu men okej några ledtrådar får ni : Sweet , galet kul, champagne ( Vad annars ?) snygga kläder, Cash mmmmhh
Blir ni nyfikna ? Jag vet det är så synd för er som inte får en inbjudan men ni kommmer kunna följa med här på bloggen.

Nu skall jag skura lunch rummet fast jag är mätt som en pannkaka så vi höres senare BIG oooOOOOOO

rea

Se hela bilden6 januari i GBG

Jag hade en mys dag igår med min man, vi bestämde att lämna barnen till Farfar & Farmor för att åka in till GBG och kolla runt i butiker och ta en kaffe på tu man hand.

När vi närmar oss stan så är det en himla kö utanför NK och jag kommer på att jag fått en inbjudan till deras för rea, vi ser hur det löper en kö på ca. 200 meter utanför vid varje ingång, vi tittar på varandra oh säger - dit skall vi inte !!!
Vi parkerar och strosar runt lite och kikar i olika affärer jag hittar ingenting.
Efter en stund sneglar vi på varandra och märker att en märklig kraft drar oss mot ingången till NK !!
Ingen kö bara ett sorl innifrån av massor av folk. Vi Går IN.
Vi knuffas buffas grymtar och svettas i säkert 1,5 h för ingenting .... helt stört,, kläder överallt i högar, för lite personal i kassorna, köer på flera meter som ringlar i butikerna. Ja ingen vidare upplevelse. Jag inser att man måste vara väl förberedd för att delta i en sådan rea. Så nu har jag gjort en lista till er som skall ge er ut på liknande upplevelser.

MÅSTE HA MED/ inte ha med:

1. Vatten flaska
2.Tunn jacka
3. Ingen man med i sällskap
4. Musik i öronen för de långa köerna
5. Cash (snabbare betalning)
6. Ett 7 helvetes tålamod

Ja med dessa saker i beredskap kunde dagen blivit hur trevlig som helst , istället fick jag lämna min man i en kö för jag fick blodsocker fall och höll på kvävas av värmeslag sprang ut till Arkaden för en muffins och en mineralvatten ställde mig på en trottoar och glufsade i mig detta. Min man kom en stund senare svin irri för det tagit så lång tid i kön vi sprang till bilen och åkte hem. Det som var väldigt positivt var att Nk körde 50-70 % rea på nästan allt tror jag aldrig hänt tidigare Eller har jag fel?

Vi höres kram kram

NYTT ÅR !!

Välkommen kära år 2009 !

Detta året skall bli det allra bästa någonsin det känner jag i hela kroppen, det är en rättvisans år och rättvisan det är en av mina absoluta bästa vänner i livet. Rättvisa ärlighet och kurage finns det för lite av, jag måste tacka en speciell person som kom in i mitt liv under en kort tid men som gav mig så mycket ( Ni vet en sån liten ängel som dyker upp ibland och påminner om att himlen finns på jorden : )  Hon sa till mig

-Linn det är dags att krulla ut ryggraden ! det krävs kurage och mod för att leva i en värld med högt rättspatos.

Tack du

Dessa orden kommer jag bära med mig hela livet.

I år som alla andra år har jag givit nyårslöften, (mina nyårslöften bryter jag aldrig) det är större sannolikhet att jag ertappas naken på stan än att jag bryter mina nyårslöften.
Jag kan inte avslöja dem men jag har 2 st och när de är avklarade kommer jag berätta vad det var. När man blickar tillbaka på året så har det varit ett tufft jobb år, har gjort väldigt många arbetande timmar men jag har haft så kul så det känns knappt. Nu i januari och februari skall vi åka på mässor och köpa in kläder det är ganska intensivt och pressande men väldigt kul. Modet i vår och sommar skulle jag direkt döpa Bohemia Chic      ( -Me like ) 

- Budda brallan med +1 par MC kängor och en schysst figursydd kavaj och en lite oversized blus under så är du SWEET  SWEET

Jag känner till och med att jag skulle vilja göra dreads i håret för att fullfölja stilen men det kanske är lite överdrivet ?
Hur som haver så blir det en underbar vår med massor av snygga kläder stora kramar

RSS 2.0