Nu är 2 av systrarna på plats !

Ja då har tjej helgen smygstartat !

Mina två systrar Maria och Frida har anlänt i Göteborg.  -Ja jag vet inget känns som förut längre, himlen är rosa och gatorna blå trosa utochin och rumporna små.

Denna helg är den bästa i mitt liv denna helg kommer vara en evighet denna helg skakar vi stan  hahah ja nu får det räcka med odugliga rim (men jag är lycklig känner mig som 18 år igen.)  Senare ikväll kl 21 kommer Anna-Karin min bästa vän sen många år tillbaks i tiden vi bodde i Monaco ihop. Inatt anländer Jennie hårfrissan som hånglar upp statyer i brist på annat (se tidigare bild)  Och mina kära GBG tjejer hänger med i helgen oxå Veronica, Tina, Cia.
Hör av mig med ett gruppfoto imorgon kramen

Kommentarer
Postat av: Frida Jensen

Vad roligt det låter! Ha det riktigt bra i heögen nu och gör stan ordentligt. :-)

2009-02-26 @ 20:19:43
URL: http://fridajensen.blogg.se/
Postat av: Cia

Å vad mysigt ni verkar ha haft det, jag blir nästan lite avundsjuk att jag inte valde att följa med. Jag skulle så gärna själv vilja ha systrar det verkar så himla härligt Men men vad e väl en kväll på stan när man kan sitta hemma i soffan och kolla på melodifestivalen o kommentera alla artisters kläder som "Agnes guldfärgade sparkdräkt". Men en sak är i alla fall säker nästa gång följer jag gärna med lita på det. ps alltid lika roligt att läsa din blogg kram cia.

2009-03-04 @ 12:59:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0